Runkmaskinen som hjälper med spermadonation

Forskare har nu byggt en maskin som hjälper män att donera sperma - utan att de behöver lyfta ett finger.


"Sperm extractor"

Maskinen finns just nu endast på Zhengzhou Central Hospital men ska finnas tillgänglig för försäljning på nätet. Den kostar $2,800 (drygt 18 000 kronor) och hemsidan försöker sälja in maskinen genom att skriva "It can give patients very comfortable feeling" (den kan ge patienter en skön känsla), rapporterar Huffington Post.

KINA. För att underlätta för män att donera sperma har forskare vid Zhengzhou Central Hospital byggt en maskin som de kallar en "sperm extractor".

De som vill använda maskinen kan ställa in höjd, temperatur, frekvens och hastighet. Allt för att underlätta för männen.

Inbyggd skärm

Maskinen har också en inbyggd skärm och ett inbyggt ljudsystem som ska se till så att användaren inte blir distraherad.

– Maskinen kan användas till spermadonation men det är mer troligt att den kommer att användas av män med fertilitetsproblem, säger Zhu Guoxin, chef på sjukhuset i Zhengzhou och fortsätter:

– Maskinen ska framförallt användas av män som har svårt att få utlösning.

"Måste använda kondom"

Zhu Guoxin säger också att de som använder maskinen ska använda en kondom och att glidmedel och andra kemikalier på kondomen kan påverka testresultaten, rapporterar Huffington Post.


/
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bil i vattnet i Malmö – befarad drunkning

Trump – nu åter med munkavle

USA:s expresident Donald Trump har åter belagts med munkavle.

Här är bolagen på konsumenters skamlista

Klarna och Telenor finns bland de sju företag som har fått flest klagomål under året. Det visar konsumenttidningen Råd och Röns skamlista.

Två miljoner hemlösa på Afrikas horn

Över två miljoner människor har tvingats fly sina hem på Afrikas horn, och då främst i Somalia, på grund av de ihållande regnvädren och allvarliga översvämningarna. Uppgifterna om hur många som drabbats i Somalia, Kenya och Etiopien kommer från nyhetsbyrån AFP som sammanställt och beräknat uppgifter från FN och från ländernas myndigheter.

Spanska ord rör upp känslor i Israel

Israel har på nytt reagerat på spanska uttalanden om kriget i Gaza, och har nu har kallat hem sin ambassadör i Spanien.

Unik upptäckt: Sex planeter i rytmisk dans

Astronomer har upptäckt sex planeter som i en rytmisk dans kretsar runt en stjärna 100 ljusår från jorden, rapporterar CNN. Det sällsynta fyndet kan ge ledtrådar till hur vårt solsystem bildades.