Hon får orgasm - i åtta timmar

Rachel har ett problem. Hon får över hundra orgasmer om dagen - vissa varar till och från i åtta timmar.


ATLANTA. En orgasm var 30:e sekund i åtta timmar i sträck. Låter det skönt? Nja, för den gifta småbarnsmamman Rachel är det en olycklig verklighet. Hon försöker dämpa känslorna genom att städa sitt hus hela tiden.

– Om jag inte haft någon självkontroll tror jag aldrig att jag skulle lämna hemmet. När de flesta kvinnor säger "inte i kväll älskling, jag har huvudvärk", säger jag: "okej - nu kör vi!", säger hon i en tevedokumentär som nyligen sänts i England, rapporterar The Sun.

Ovanlig sjukdom

Rachel har en sjukdom som heter Persistent Sexual Arousal Syndrome, en diagnos hon fick efter att ha fött sitt första barn. Hon och hennes man John har lärt sig leva med sjukdomen, som drabbat cirka 100 kvinnor världen över.

– Det är ett tveeggat svärd. Du tror att du vill ha det så här, tills det är verklighet, säger John i dokumentären.

/
Senaste nytt

Ikea delar ut bonus på 3,5 miljarder till sina anställda – så fördelas pengarna

Putin håller årlig presskonferens i december

Rysslands president Vladimir Putin håller sin årliga presskonferens den 14 december, meddelar Kremls talesperson Dimitri Peskov.

Rekordvarmt 2023 – och det blir värre

Krossade värmerekord, ökade utsläpp av växthusgaser och minskande isar i Antarktis. Det är kontentan när FN:s meteorologiska organisation WMO släpper en ny rapport lagom till klimatförhandlingarna i Dubai.

Stopp i all tågtrafik mellan Stockholm och Sundsvall

Det är stopp för all tågtrafik söderut från Sundsvall till Stockholm, uppger Trafikverket.

Naloxon-nässprayen som räddar tusentals liv

Efter åratal av diskussioner ska den livräddande naloxonsprejen nu kunna köpas receptfritt på apotek. Förhoppningen är att undvika fler dödsfall bland de som överdoserat opioider. Men vad är naloxon och hur räddar den liv?

Make mördade sin fru i p-hus – döms till livstids fängelse och utvisning

Den 37-årige mannen dömdes i tingsrätten till livstids fängelse för att ha huggit ihjäl sin fru i ett parkeringshus i Malmö i våras. Nu fastställer hovrätten över Skåne och Blekinge domen i sin helhet.