Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brasilianska säljer sin oskuld för 160 000 dollar

Catarina Migliorini auktionerar ut sn oskuld.
1 av 2

Catarina Migliorini auktionerar ut sn oskuld.

Faksimil

Just nu är budet på 160 000 dollar.
2 av 2

Just nu är budet på 160 000 dollar.

Faksimil

Nyheter | 30/09/2012 16:08

En brasilianska auktionerar ut sin oskuld. Just nu är budet uppe på 160 000 amerikanska dollar.

BRASILIEN. Catarina Migliorini, 20, från staden Santa Catarina i södra Brasilien har bestämt sig för att auktionera ut sin oskuld. Auktionen slutar den 15 oktober och just nu ligger det högsta budet på 160 000 amerikanska dollar. 

Filmprojekt

Catarina Migliorini är med i ett filmprojekt som heter "Virgins Wanted". Dokumentären ska följa henne före och efter hon har blivit av med sin oskuld. Brasilianskan planerar att skänka en del av pengarna till fattiga i hennes hemstad för att de ska kunna bygga hus.

– Jag har alltid varit väldigt romantisk av mig och när mina kompisar fick reda på det trodde de först inte på mig, säger Catarina Migliorini.

Aldrig haft en pojkvän

Catarina Migliorini berättar att hon fick sin först kyss när hon var 17 år och att hon aldrig haft en pojkvän.

– Det här är inte prostitution, säger hon och fortsätter: 

– Om någon gör något en gång i hans eller hennes liv är det inte ett yrke. Om du tar ett foto en gång så betyder inte det att du är en fotograf.

Den som vinner budgivningen kommer att testas för könssjukdomar och måste använda kondom vid samlaget, rapporterar Huffington Post.