Brasilianska säljer sin oskuld för 160 000 dollar

En brasilianska auktionerar ut sin oskuld. Just nu är budet uppe på 160 000 amerikanska dollar.


BRASILIEN. Catarina Migliorini, 20, från staden Santa Catarina i södra Brasilien har bestämt sig för att auktionera ut sin oskuld. Auktionen slutar den 15 oktober och just nu ligger det högsta budet på 160 000 amerikanska dollar. 

Filmprojekt

Catarina Migliorini är med i ett filmprojekt som heter "Virgins Wanted". Dokumentären ska följa henne före och efter hon har blivit av med sin oskuld. Brasilianskan planerar att skänka en del av pengarna till fattiga i hennes hemstad för att de ska kunna bygga hus.

– Jag har alltid varit väldigt romantisk av mig och när mina kompisar fick reda på det trodde de först inte på mig, säger Catarina Migliorini.

Aldrig haft en pojkvän

Catarina Migliorini berättar att hon fick sin först kyss när hon var 17 år och att hon aldrig haft en pojkvän.

– Det här är inte prostitution, säger hon och fortsätter: 

– Om någon gör något en gång i hans eller hennes liv är det inte ett yrke. Om du tar ett foto en gång så betyder inte det att du är en fotograf.

Den som vinner budgivningen kommer att testas för könssjukdomar och måste använda kondom vid samlaget, rapporterar Huffington Post.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.