Måndag 26 Sep
Stockholm

Rosa UFO upptäckt på Google Street View

En kvinna upptäckte ett rosa UFO på Google Street View.
1 av 2
En kvinna upptäckte ett rosa UFO på Google Street View. Foto: Google Street View
Det visade sig att ett liknande föremål påträffats i New Mexico och fastnat på bild.
2 av 2
Det visade sig att ett liknande föremål påträffats i New Mexico och fastnat på bild. Foto: Google Street View

En kvinna i USA skulle hälsa på sina släktingar och använde sig av Google Street View för att hitta dit. Då upptäckte hon ett rosa UFO.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

JACKSONVILLE. När Andrea Dove skulle besöka sina släktingar i Jacksonville tyckte hon det var säkrast att kolla upp hur hon skulle köra för att snabbast ta sig dit. Sagt och gjort, Andrea klickade sig in på Googles karttjänst Street View.

Rosa UFO

Plötsligt såg hon något som hon inte kände igen. Nämligen ett rosa UFO. Andrea kontaktade lokala medier och berättade om sitt fynd som beskrivs som ett cirkelformat föremål med en topp. Färgat rosa.

– Jag har undersökt bilden och det handlar bara om en reflektion i kameralinsen, säger bildanalytikern Marc Dantonio till tidningen Huffington Post.

Två stycken

Men historien slutar inte där. Ett liknande objekt har upptäckts tiotals mil längre bort, ända i New Mexico. TV-kanalen ABC bestämde sig för att gå till botten med de mystiska föremålen. 

De kom fram till en gemensam nämnare, på både platserna ligger det ett McDonalds som anses vara orsaken till det de rosa föremålen, skriver Huffington Post.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.