Måndag 26 Sep
Stockholm

Svenskarnas penisar längre än jänkarnas

USA kanske är ett större land, men innanför byxorna är Sverige större. Det är dock oklart hur det ligger till i det här fallet.
1 av 2
USA kanske är ett större land, men innanför byxorna är Sverige större. Det är dock oklart hur det ligger till i det här fallet. Foto: AP/Scanpix
Vad tycker du, är storleken viktig? Kommentera!
2 av 2
Vad tycker du, är storleken viktig? Kommentera!. Foto: Scanpix

Svenskarna har längre penisar än både amerikanerna och tyskarna. Men längst av alla har kongoleserna, det visar en ny studie.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Penisligorna

Högstadivisionen (urval)

Kongo 18 cm
Ecuador 17,2 cm
Ghana 17,3 cm
Colombia 17 cm

Mittendivisionen

Island 16,5 cm
Italien 15,7 cm
Sydafrika 15,2 cm
Sverige 15 cm
Tyskland 14,5 cm
USA 13 cm
Frankrike 13,5 cm

Bottendivisionen

Kina 10,9 cm
Indien 10,2 cm
Thailand 10,2 cm
Sydkorea 9,7 cm
Nordkorea 9,7 cm

STUDIE. Med 15 centimeter långa penisar i erigerat tillstånd hamnar Sverige på tredje plats i Europas penisliga. Islänningarna och italienarna ligger på första respektive andraplats med i genomsnitt 16,5 centimeter och 15,7 centimeter.

Men vi är långt ifrån världstoppen som domineras av afrikanska och sydamerikanska länder. Kongoleserna har i genomsnitt porrstjärnestora 18-centimeterspenisar och på andra plats finns Ecuador med 17,8 centimeter.

Nordkorea och Sydkorea på delad sista plats

Studien är utförd av Richard Lynn, professor i psykologi vid Ulster university, och 113 nationer var inkluderade i studien. Enligt The Telegraph har Lynn fått kritik för att han tagit siffrorna från olika webbsidor. 

Amerikanerna hamnar långt ner i mellandivisionen med 13 centimeter, slagna av stormakter som Storbritannien, 14, Ryssland, 13,2, och Tyskland, 14,5.

I botten hittar vi Nordkorea och Sydkorea vars manliga befolkning har i genomsnitt 9,7 centimeter långa penisar. En delad sistaplats som nog är bra för grannsämjans skull. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.