USA kanske är ett större land, men innanför byxorna är Sverige större. Det är dock oklart hur det ligger till i det här fallet.
1 av 2
USA kanske är ett större land, men innanför byxorna är Sverige större. Det är dock oklart hur det ligger till i det här fallet. - Foto: AP/Scanpix
Vad tycker du, är storleken viktig? Kommentera!
2 av 2
Vad tycker du, är storleken viktig? Kommentera! - Foto: Scanpix

Svenskarnas penisar längre än jänkarnas

Svenskarna har längre penisar än både amerikanerna och tyskarna. Men längst av alla har kongoleserna, det visar en ny studie.


Penisligorna

Högstadivisionen (urval)

Kongo 18 cm
Ecuador 17,2 cm
Ghana 17,3 cm
Colombia 17 cm

Mittendivisionen

Island 16,5 cm
Italien 15,7 cm
Sydafrika 15,2 cm
Sverige 15 cm
Tyskland 14,5 cm
USA 13 cm
Frankrike 13,5 cm

Bottendivisionen

Kina 10,9 cm
Indien 10,2 cm
Thailand 10,2 cm
Sydkorea 9,7 cm
Nordkorea 9,7 cm

STUDIE. Med 15 centimeter långa penisar i erigerat tillstånd hamnar Sverige på tredje plats i Europas penisliga. Islänningarna och italienarna ligger på första respektive andraplats med i genomsnitt 16,5 centimeter och 15,7 centimeter.

Men vi är långt ifrån världstoppen som domineras av afrikanska och sydamerikanska länder. Kongoleserna har i genomsnitt porrstjärnestora 18-centimeterspenisar och på andra plats finns Ecuador med 17,8 centimeter.

Nordkorea och Sydkorea på delad sista plats

Studien är utförd av Richard Lynn, professor i psykologi vid Ulster university, och 113 nationer var inkluderade i studien. Enligt The Telegraph har Lynn fått kritik för att han tagit siffrorna från olika webbsidor. 

Amerikanerna hamnar långt ner i mellandivisionen med 13 centimeter, slagna av stormakter som Storbritannien, 14, Ryssland, 13,2, och Tyskland, 14,5.

I botten hittar vi Nordkorea och Sydkorea vars manliga befolkning har i genomsnitt 9,7 centimeter långa penisar. En delad sistaplats som nog är bra för grannsämjans skull. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.