Lärare sprang naken genom klassrum och skrek: "Gud finns inte"

Alla kan väl känna igen sig i att ha haft en konstig lärare. Men en universitetsprofessor i USA tar nog hem priset efter att han klädde av sig naken i klassrummet.


MICHIGAN. En professor vid Michigan State University ska enligt uppgifter på bland annat hemsidan Reddit ha fått ett ordentligt psykbryt mitt under en föreläsning.

Professorn började med att skrika och svära åt sina elever. Därefter gick han ut ur klassrummet och tryckte sitt ansikte mot ett fönster och började banka på det så att alla eleverna kunde se honom.

Började gråta

Sedan fortsatte professorn sin dag med att springa fram och tillbaka i korridoren - skrikandes såklart. När han kom tillbaka in i klassrummet igen ska han ha börjat gråta och tagit fram pengar ur sin plånbok.

"Gud finns inte"

Sen var det dags för honom att ta av sig sina kläder - förutom strumporna som fick vara kvar på. Eftersom han inte var riktigt nöjd med vad han åstadkommit hittills sprang han naken i klassrummet och skrek: "Gud finns inte".

Polisen var på plats efter 15 minuter. Händelsen har fått stor uppmärksamhet på sociala medier och uppgifterna om vad som hänt har spridits på bland annat Twitter och Reddit, rapporterar Huffington Post.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Näringslivets känga till regeringen: Sluta snåla

Trots AI: Färre studenter fast för fusk

För andra året i följd minskar antalet studenter som stängs av eller varnas för fusk. Farhågorna om att AI-verktyg skulle leda till ökat fusk har alltså ännu inte besannats.

"Stöd" för Putin att ta nya riskabla beslut

Ett falskt valresultat ska visa att Vladimir Putin har haft rätt hela tiden. Och det öppnar för nya drastiska beslut. För att bryta ned Ukrainas försvar antas många nya ryssar behöva kallas in till invasionsstyrkorna.

Blinken till Mellanöstern för Gazasamtal

USA:s utrikesminister Antony Blinken reser till Saudiarabien och Egypten denna vecka för att diskutera ansträngningarna att få till en vapenvila samt öka hjälpsändningar i Gaza, uppger amerikanska UD.

Mest nedåt på Asienbörser

Ledande börsindex hade backat generellt i Asien efter omkring en halv dags handel på tisdagen, även om japanska index hade tagit igen lite av tidigare tapp efter beskedet om att den japanska centralbanken höjer räntan för första gången på 17 år.

Ny studie om övergrepp förvånade forskare

Att utsättas för olika typer av övergrepp i barndomen ger en stark ökad risk för psykiatriska diagnoser senare i livet. Det bekräftas i en stor studie av svenska tvillingar.