Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lärare sprang naken genom klassrum och skrek: "Gud finns inte"

En universitetsprofessor fick psykbryt och klädde av sig naken.

En universitetsprofessor fick psykbryt och klädde av sig naken.

Faksimil YOUTUBE

Nyheter | 02/10/2012 19:25

Alla kan väl känna igen sig i att ha haft en konstig lärare. Men en universitetsprofessor i USA tar nog hem priset efter att han klädde av sig naken i klassrummet.

MICHIGAN. En professor vid Michigan State University ska enligt uppgifter på bland annat hemsidan Reddit ha fått ett ordentligt psykbryt mitt under en föreläsning.

Professorn började med att skrika och svära åt sina elever. Därefter gick han ut ur klassrummet och tryckte sitt ansikte mot ett fönster och började banka på det så att alla eleverna kunde se honom.

Började gråta

Sedan fortsatte professorn sin dag med att springa fram och tillbaka i korridoren - skrikandes såklart. När han kom tillbaka in i klassrummet igen ska han ha börjat gråta och tagit fram pengar ur sin plånbok.

"Gud finns inte"

Sen var det dags för honom att ta av sig sina kläder - förutom strumporna som fick vara kvar på. Eftersom han inte var riktigt nöjd med vad han åstadkommit hittills sprang han naken i klassrummet och skrek: "Gud finns inte".

Polisen var på plats efter 15 minuter. Händelsen har fått stor uppmärksamhet på sociala medier och uppgifterna om vad som hänt har spridits på bland annat Twitter och Reddit, rapporterar Huffington Post.