Kvinnan förklarar att mannen kände sig uttråkad eftersom han tvingades bo på landet.
Kvinnan förklarar att mannen kände sig uttråkad eftersom han tvingades bo på landet. - Foto: LEIF R JANSSON

Man fängslad för smörgåsattack på sin fru

En 50-årig man knuffade ner sin fru på sängen och gnuggade en smörgås i hennes ansikte. Anledningen? Frun tvingar honom att bo på landet.


NEBRASKA. En 50-årig man från Nebraska har fått ett fängelsestraff på fem dygn sedan han attackerat sin hustru med en smörgås.

Efter ett gräl slängde han ner kvinnan på sängen där han höll fast henne samtidigt som han gnuggade smörgåsen i hennes ansikte. När polisen kom till platsen fann de brödbitar och pålägg på mattan utanför sovrummet.

"Känner sig uttråkad"

Kvinnan förklarade att mannen blivit förbannad för att hon "tvingar honom att på landet". Hon berättade vidare att mannen känner sig uttråkad och att han "inte har någonstans att ta vägen".

Döms till fängelse

Under kvällen hade mannen druckit tre stora burkar med åttaprocentig öl. Nu har en domstol dömt honom till fem dygn i fängelse, det skriver brittiska Metro.

Det är oklart om han tänker flytta hem till landet efter fängelsestraffet.

/
/
Fru
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.