Här äter mannen sin medpassagere

Platsbråk urartar på tunnelbanan när en kinesisk man i 60-års åldern går till attack och börjar tugga på sin medpassagerare.


GUANGZHOU/KINA. Trängsel i kollektivtrafiken kan få många att bli på dåligt humör, men den här mannen går steget längre.

60-åringen råkar i dispyt med en 28-åring över ett ledigt säte och bråket är snart i full gång. Men i stället för att nöja sig med ord tar den äldre till tänderna och börjar bita den yngre.

I ett brutalt videoklipp som sprids på nätet syns det hur 60-åringen brottar ner 28-åringen och attackerar honom som om han vore ett djur. Både golv och säten blir snabbt nedstänkta av blod och innan det hela är över har den 28-årige läraren blivit av med en bit av sitt öra.

De båda männen greps senare av polis men släpptes kort efteråt, rapporterar AsiaOne.


Varning för starka bilder i bildspelet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lavinfara under långfredagen

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.