I Roswell diskuterar inte lokalbefolkningen om ett utomjordiskt skepp landat utan på vems ranch.
1 av 3
I Roswell diskuterar inte lokalbefolkningen om ett utomjordiskt skepp landat utan på vems ranch. - Foto: Eric Draper AP
Det är känt att hemliga militära spionplan har utvecklats i och omkring Area 51.
2 av 3
Det är känt att hemliga militära spionplan har utvecklats i och omkring Area 51. - Foto: Barry King. Wire Images / Getty Images
Den långa vägen leder till Area 51.
3 av 3
Den långa vägen leder till Area 51. - Foto: Getty images

UFO-filmteam tillfångatatogs av Amerikansk militär

En filmteam från BBC greps och hölls kvar efter att ha tagit sig in på ett topphemligt miitärt område känt som Area 51 i Nevada öknen. Teamet filmade en dokumentär om UFO-konspirationer.


NEVADA. Incidentenskedde i maj men information om händelsen kommer fram nu, sannoliktför att promota “Conspiracy Road Trip: UFOs” som har premiärpå BBC i kväll. Filmteametletade efter spår av det rymdskepp som möjligen kraschade i området1947. 

Teametpå tolv personer greps för olova intrång, någonting de möjligenkunde kommit undan med om inte en av kameramännen gått fram till enbyggnad och knackat på dörren där säkerhetsvakterna satt. 

Enav de tillfångatagna var brittiska Darren Perks. Hanundersöker UFOn och bloggar på Huffington Post, och sa tilltidningen: 

– Jagfrågade en säkerhetsvakt om han någonsin sett några UFOn runtomkring här och han sa "Du vet, jag kan inte svara på denfrågan". Så jag sa till honom: "men vi är vid Area 51och jag har sett hur ni opererar". Han sa till mig: "Vi kanfå dig att försvinna och din kropp kropp kommer aldrig att hittas."

Läsartikeln på Huffington Post  

Ufo
/
/
bbc
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!