Familjelycka.
Familjelycka.

96-årige Ramjeet blir världens äldsta pappa

Först blev han världens äldsta pappa vid 94 års ålder - nu har han slagit sitt eget rekord.


Ramjeets sextips

1. Håll sams med Gud.

– Mina grannar är avundsjuka och frågar mig om min hemlighet men jag säger att det är Guds vilja, säger Ramjeet enligt Huffington Post.

2. Ha sex regelbundet.

– Jag är frisk och tycker om att ha sex med min fru. Jag tycker att det är väldigt viktigt för en make och en hustru att ha sex regelbundet och när hon frågar kan jag hålla på hela natten, men barnens skull har vi åsidosatt våra egna behov för tillfället. 

3. Ät rätt.

Ramjeet rekommenderar en daglig diet bestående av mandlar, smör och mjölk.

HARYANA/INDIEN. – Vad kan jag göra? Det här är Guds önskan, han ville att jag skulle ha en till son, säger 96-årige Ramjeet Raghav.

I början av oktober blev han pappa för andra gången. Första var 2010, då var den nyblivne fadern 94 år. Och trots att han den gången svor på att inte skaffa fler barn känner han sig nu välsignad över att ha fått ett syskon till sin förstfödde.

– Det är bra att jag har en till son nu. Även om en av dem dör, Gud förbjude, så har jag någon som kan föra familjenamnet vidare, säger 96-åringen enligt Huffington Post.

Gör det fyra gånger per kväll

Ramjeet och hans 54-åriga fru Shakuntala bor tillsammans med sina två söner i en etta i Haryana, 50 kilometer utanför New Delhi. De har varit tillsammans i 22 år men håller fortfarande på som kaniner. 

– Vi gör det tre till fyra gånger per kväll, säger Ramjeet och Shakuntala tillägger:

– Han känns inte gammal för mig, han kan älska som en 25-årig man, till och med bättre eftersom han kan hålla på hela natten och han är en fantastisk far, skriver Huffington Post.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!