Många förknippar besatta barn med filmen skräckfilmen Exorcisten från 1973.
1 av 3
Många förknippar besatta barn med filmen skräckfilmen Exorcisten från 1973. - Foto: SCANPIX
Personer som anses vara besatta av onda andar utsätts ofta för en exorcism. Bild från The Last Exorcism.
2 av 3
Personer som anses vara besatta av onda andar utsätts ofta för en exorcism. Bild från The Last Exorcism. - Foto: Stella Pictures
Den ska rena dem från de onda andarna.
3 av 3
Den ska rena dem från de onda andarna. - Foto: Stella Pictures

Mamma: Vår bebis är besatt av djävulen

Är en nyfödd bebis djävulen i förklädnad? Det tror i alla fall hans mamma och grannar som menar att den fyra veckor gamla pojken kan skapa eld.


Liknande fall

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur en tioårig flicka ska vid upprepade tillfällen ha blivit utsatt för misshandel, elstötar och isolering av sina föräldrar i syfte att befria henne från onda andar. Men det hände i Borås, inte så långt bort som Colombia.

COLOMBIA. Ana Feria Santos lycka förvandlades snabbt till rädsla när hon, enligt egna uppgifter, märkte att något var fel på hennes barn. 

Enligt Santos kan barnet stå upp och gå, trots att han bara är fyra veckor, och att han springer och gömmer sig i huset. Vilket hon menar tyder på att hennes son är djävulen.

Men värst av allt, att han skrattar som en vuxen person och att hans ögon är skrämmande.

– Han kan gå som en vuxen person, ibland gömmer han sig under sängen eller i en resväska, tvättmaskinen eller till och med i frysen, säger mamman till en lokal radiokanal.

Producerar eld

Grannarna menar att den lille är besatt av en ond ande och att han kan producera eld - man har nämligen hittat brännmärken på bebisens kläder och i soffan där han brukar sitta.

Mammans övertygelse har väckt uppmärksamhet hos myndigheterna som tagit sig an fallet. Men dock med en annan vinkel. De har inte riktigt fastnat för historien om den besatta bebisen utan undersöker i stället om barnet utsatts för våld i hemmet.

Föräldrarna har fått en varning medan allting utreds, rapporterar Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

1 timme sedan
Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.