Kunde inte betala räkningarna - glömde bort 150 miljoner i bilen

I fem månader låg vinstlotten i kvinnans bil. När övervakningsbilder på lottköparen spreds insåg familjen att de var mångmiljonärer.


PALMDALE. Den 69-åriga änkan Julie Cervera kämpade med både elräkningar och att få mat på bordet efter att hennes make, och en son som lämnade efter sig fyra barn, gått bort. Samtidigt låg en vinstlott på motsvarande 154 miljoner kronor bortglömd i handskfacket i hela fem månader, skriver ABC Local.

Julie hade bett sin dotter köpa lotten för en dollar. När tiden för att lösa in lotten började bli knapp efterlystes vinnaren med hjälp av övervakningsbilder. Familjen hittade lotten i bilen och förstod att deras liv skulle förändrats för alltid.

– Jag trodde hon hade rånat en bank. Jag var tvungen att ta på mig tre glasögon för att se att det stod att hon vunnit, säger dottern.

Förutom tre vuxna döttrar har 69-åringen två adopterade pojkar, 5 och 9 år, med utvecklingsstörning.

– En stor del kommer att gå till dem så att de kommer att klara sig när jag inte finns längre. Och så kommer jag ta med dem till Disneyland, det ska jag verkligen göra. Och betala för allt, sa den nyblivna mångmiljonären på en presskonferens under fredagen.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!