Klippte av tungan - för att få frun tillbaka

- 08/11/2012, 11:14

Faksimil Huffington post

Har din tunga någon gång varit för vass? Så pass vass att du sårat någon? För de flesta räcker det med en ursäkt. För Bunty Verma från Indien, krävdes att hela tungan fick åka.

SENDHWA. Många gånger bråkar vi med våra nära och kära. Ibland vet vi att vi har rätt, ibland vet vi att vi har fel. När det sistnämnda händer brukar de flesta be om ursäkt verbalt. Bunty Verma, 32, från Sendhwa, Indien, valde en mer ovanligare metod när han skulle be om förlåtesle.

Den 32-årige tevereparatören förolämpade sin fru så illa att hon valde att ta deras gemensama barn och lämna honom. För att få tillbaka henne skickade Verma ett brev till henne där han bad om ursäkt och förklarade att eftersom det var hans vassa tunga som var skyldig till det hela har han nu gjort sig av med den - genom att skära av den.

Huruvida hans fru trodde på brevet eller ej är okänt, men känt är ialla fall att Verma blev inlagd på sjukhus för sina skador, där den ansvarige läkaren anmälde incidenten till polisen, rapporterar Hindustian times.

Se inslaget om Bunty Verma och hans tunga här: