Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rysk kvinna sov med sin döde make - i tre år

En rysk kvinna hoppades att henne döde make skulle återuppstå.
1 av 2

En rysk kvinna hoppades att henne döde make skulle återuppstå.

Charles Rex Arbogast / AP / SCANPIX

I ett liknande fall hölls döde Charles Zigler hemma.
2 av 2

I ett liknande fall hölls döde Charles Zigler hemma.

Faksimil YOUTUBE

Nyheter | 22/11/2012 22:43

Det kan vara svårt att säga hej då till nära och kära när de går bort. Men en kvinna gick ett steg längre och vägrade helt enkelt släppa taget sin döde make. Bokstavligt talat.

RYSSLAND. Tidigare i år hittades en död man i en container i ryska Yaroslavl. Polisen inledde snabbt en förundersökning om vad som kan ha hänt. Spåren ledde så småningom till en kvinna som visade sig ha varit den döde mannens fru.

Efter förhör visade det sig att mannen varit död sedan 2009. Men kvinnan hade inte förmått sig att göra sig av med kroppen. I stället fick den döde maken ligga i hennes säng.

Tvingade barnen att prata med och mata pappan

Som om det inte vore nog. Kvinnan tvingade parets fem barn att prata med sin döde pappa. Hon såg även till att de matade honom.

Anledningen till att kvinnan inte kunde göra sig av med kroppen var för att hon tillhör en grupp kristna i Ryssland som tror starkt på att de döda kan vakna till liv igen.

Kroppen hamnade i containern efter att två av barnen bestämde sig för att slänga pappan vid ett lägenhetsbyte, skriver Daily Mail.