En rysk kvinna hoppades att henne döde make skulle återuppstå.
En rysk kvinna hoppades att henne döde make skulle återuppstå. - Foto: Charles Rex Arbogast / AP / SCANPIX

Rysk kvinna sov med sin döde make - i tre år

Det kan vara svårt att säga hej då till nära och kära när de går bort. Men en kvinna gick ett steg längre och vägrade helt enkelt släppa taget sin döde make. Bokstavligt talat.


Liknande händelse

Ett liknande fall inträffade i Michigan. 72-åriga Linda Chase höll sin döde pojkvän Charles Ziglers, 67, döde kropp hemma.

Däremot trodde hon inte att han skulle vakna til liv igen. Hon ville nämligen ha hans pengar och tog emot hans pensionspengar.

RYSSLAND. Tidigare i år hittades en död man i en container i ryska Yaroslavl. Polisen inledde snabbt en förundersökning om vad som kan ha hänt. Spåren ledde så småningom till en kvinna som visade sig ha varit den döde mannens fru.

Efter förhör visade det sig att mannen varit död sedan 2009. Men kvinnan hade inte förmått sig att göra sig av med kroppen. I stället fick den döde maken ligga i hennes säng.

Tvingade barnen att prata med och mata pappan

Som om det inte vore nog. Kvinnan tvingade parets fem barn att prata med sin döde pappa. Hon såg även till att de matade honom.

Anledningen till att kvinnan inte kunde göra sig av med kroppen var för att hon tillhör en grupp kristna i Ryssland som tror starkt på att de döda kan vakna till liv igen.

Kroppen hamnade i containern efter att två av barnen bestämde sig för att slänga pappan vid ett lägenhetsbyte, skriver Daily Mail.

Sov
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

Räddningspersonal har fört bort en person på bår efter att en brand släckts utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, rapporterar AP.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.