Försökte kväva pojkvän - med jättebröst

- 23/11/2012, 08:28 -

Pojkvännen trodde att det var en rolig sexlek. Men flickvännen hade helt andra avsikter. Hon försökte kväva honom med sina DD-kupor.

BERLIN. Tim Schmidt var nära att dö mellan sin flickväns bröst, med kupstorlek 38DD, eller 85F som är motsvarande storlek i Sverige. Nu riskerar hon att dömas för försök till dråp. Men flickvännen hävdar att allt var en sexlek - som Schmidt också ska ha varit med på från början.

Tyske Schmidt, som arbetar som advokat, är skräckslagen när han berättar om kvällen i maj då händelsen ägde rum.

– Hon satt naken över mig och jag kysste hennes bröst. Plötsligt tog hon tag i mitt huvud och tryckte in det mellan brösten med all sin kraft. Jag kunde inte andas längre, jag måste ha blivit blå i ansiktet. Jag kunde inte slå mig fri och trodde att jag skulle dö, säger han enligt Daily Mail.

"Ville att du skulle dö så skönt som möjligt"

Schmidt lyckades till slut ta sig loss på något sätt och sprang sedan naken över till sin granne och ringde polisen. Enligt honom hade förhållandet varit upp och ned men det hade alltid varit bra i sovrummet - fram till den där majkvällen det vill säga.

Han menar att flickvännen ska ha erkänt sina avsikter med orden: "älskling, jag ville att du skulle dö så skönt som möjligt".

Reaktionerna på nyheten på Twitter har inte låtit vänta på sig: