Försökte kväva pojkvän - med jättebröst

Pojkvännen trodde att det var en rolig sexlek. Men flickvännen hade helt andra avsikter. Hon försökte kväva honom med sina DD-kupor.


BH-storlek

Kupstorleken avgörs av bröstens massa, vidd och projicering, och räknas fram genom att subtrahera måttet över med måttet under bysten. Kupan är alltså skillnaden mellan måtten.

38DD med brittiska mått motsvarar 85F i Sverige.

BERLIN. Tim Schmidt var nära att dö mellan sin flickväns bröst, med kupstorlek 38DD, eller 85F som är motsvarande storlek i Sverige. Nu riskerar hon att dömas för försök till dråp. Men flickvännen hävdar att allt var en sexlek - som Schmidt också ska ha varit med på från början.

Tyske Schmidt, som arbetar som advokat, är skräckslagen när han berättar om kvällen i maj då händelsen ägde rum.

– Hon satt naken över mig och jag kysste hennes bröst. Plötsligt tog hon tag i mitt huvud och tryckte in det mellan brösten med all sin kraft. Jag kunde inte andas längre, jag måste ha blivit blå i ansiktet. Jag kunde inte slå mig fri och trodde att jag skulle dö, säger han enligt Daily Mail.

"Ville att du skulle dö så skönt som möjligt"

Schmidt lyckades till slut ta sig loss på något sätt och sprang sedan naken över till sin granne och ringde polisen. Enligt honom hade förhållandet varit upp och ned men det hade alltid varit bra i sovrummet - fram till den där majkvällen det vill säga.

Han menar att flickvännen ska ha erkänt sina avsikter med orden: "älskling, jag ville att du skulle dö så skönt som möjligt".

Reaktionerna på nyheten på Twitter har inte låtit vänta på sig:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är hoten mot lägre ränta

Kraftigt ned i Japan

Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Medieuppgifter: Israel har attackerat mål i Iran

2 timmar sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

2 timmar sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

2 timmar sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.