Åh nej! Platt fall för nya rumpimplantatet

Ett videoklipp på en totalt misslyckad skönhetsoperation sprids som en löpeld på nätet. Kvinnan: "Jag tror inte att det är meningen att det ska gå att vända på det".


Cementrumpa

Nyheter24 har tidigare skrivit om fejkdoktorn Oneal Ron Morris som injicerade en kvinnas rumpa med cement och använde superlim under operationen.

Kvinnan gick till skönhetskliniken för att operera in implantat i sin rumpa. Men något gick fruktansvärt fel och det stora implantatet vände sig "bak och fram".

– Jag tror inte att det är meningen att det ska gå att vända på det, säger den chockade kvinnan i klippet.


Jag är ingen expert, men nej, det är nog inte meningen att det ska gå att vända på implantat. 

Ska opereras bort i veckan

Den erfarne plastikkirurgen Adrian Richards, som inte ligger bakom operationen, berättar för Daily Mail att problemet kan uppstå när implantatet inte satts dit ordentligt i den "ficka" som kirurgen skapar inuti rumpan. 

– Det är relativt vanligt när det kommer till rumpimplantat. Det ska inte få inträffa eftersom fickan bör vara så tajt att implantatet stannar där det lagts, säger Richards.

Flera personer har dött

Enligt Richards orsakar implantatet sannolikt inte särskilt stor smärta, men det måste tas bort omgående. 

Rumpoperationer är framför allt populära i Sydamerika där det anses vara attraktivt att ha en stor rumpa. På senare år har operationerna fått stor uppmärksamhet efter att flera patienter dött, det skriver Daily Mail.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stopp för fler hotell i Amsterdam

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

1 timme sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

2 timmar sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

3 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

3 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Kroatisk valsegrare stödjer Ukraina

3 timmar sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenković i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien. Det Ukrainavänliga partiet får dock inte egen majoritet och kan få svårt att bilda regering.