Lördag 18 Sep
Stockholm

Incestpar fick barn - avslöjades av porrfilmer

23-åriga Tiffany blev kär och skaffade barn med sin pappa, 46-årige George.
1 av 2
23-åriga Tiffany blev kär och skaffade barn med sin pappa, 46-årige George. Foto:
Incesten avslöjades efter att en ex-pojkvän till Tiffany polisanmälde porrfilmer som 23-åringen medverkat i när hon var minderårig.
2 av 2
Incesten avslöjades efter att en ex-pojkvän till Tiffany polisanmälde porrfilmer som 23-åringen medverkat i när hon var minderårig. Foto: Facebook

Den 23-åriga dottern inledde en relation med sin far. Efter att bevis som avslöjade incesten uppdagades greps paret av polisen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Hävdar att hon inte visste

När Tiffany växte upp hade hennes mamma en sexuell relation med George Sayers och en annan man. 

Dottern har sagt i polisförhör att hon inte visste om att hennes make faktiskt var hennes pappa - men att hon vid något tillfälle misstänkt att detta var fallet. 

Familjen bor tillsammans med åtta andra familjemedlemmar till Tiffany. 

BETHEL. När DNA-proverna bekräftade att Tiffany Hartford, 23, fått ett barn tillsammans med sin pappa George Sayers, 46, greps de av polisen i Bethel, beläget i delstaten Connecticut. Borgensumman uppgår till mer än 800 000 kronor totalt, skriver CBS News.

Förhållandet upptäcktes när en ex-pojkvän till dottern anmälde att hennes familj sålt pornografiskt material av 23-åringen när hon var minderårig. Materialet ska ha innefattat både bilder och videos där den då 16-åriga Tiffany hade sex med en oidentifierad kvinna. 

Ville bli porrstjärna

Daily Mail uppger att dottern uttalat sig om drömmar att bli porrstjärna. Detta var däremot innan hon blev gravid med sin faders barn.

Enligt den före detta pojkvännen ska 23-åringen ha presenterat Sayers som både sin pappa och make. Tiffany själv har förnekat att hon visste om att maken var hennes pappa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela