Tisdag 21 Sep
Stockholm

Fången fastnade i fängelseväggen

När mannen började skrika av smärta avslöjades rymningsförsöket av vakterna.
1 av 3
När mannen började skrika av smärta avslöjades rymningsförsöket av vakterna. Foto: Youtube: Printscreen
En person lyckades ta sig igenom hålet. Men efter att denna bjässa blockerade utvägen blev kamraterna som stod på kö inne i cellen frustrerade.
2 av 3
En person lyckades ta sig igenom hålet. Men efter att denna bjässa blockerade utvägen blev kamraterna som stod på kö inne i cellen frustrerade. Foto: Youtube: Printscreen
De försökte putta ut honom genom den trånga väggen - men det var tvärstopp. Fången uppges ha skadat revbenen rejält.
3 av 3
De försökte putta ut honom genom den trånga väggen - men det var tvärstopp. Fången uppges ha skadat revbenen rejält. Foto: Youtube: Printscreen

För tjock för hålet. Den intagna mannen hade svårt att neka till rymningsförsöket när han ertappades av fängelsevakterna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

CERES. Det var i måndags som flera fångar försökte rymma från ett fängelse i den brasilianska staden Ceres. En person lyckades fly - men när det var Rafael Valadãos tur att krypa ut till friheten tog det stopp. 

Personer på plats beskrev hans fysik som "väldigt kraftig".

– De andra fångarna försökte putta ut honom men han förblev fast i väggen. Han började skrika av smärtan och det var då fängelsevakterna reagerade, säger Thiago Costa på den lokala räddningstjänsten till The Telegraph.

Brandkåren tillkallades för att göra det uppborrade hålet större och Valadão fick föras till sjukhus för ett misstänkt revbensbrott.

Fyra andra fångar stod och väntade i cellen där hålet hade borrats. De riskerar nu att åtalas för rymningsförsöket. Fången som lyckades ta sig igenom hålet är fortfarande på fri fot, skriver The Telegraph.

Kommentera
Kopiera länk
Dela