Kidnappad reparatör tvingades fixa i huset

Under sex timmar blev en man slagen, förlöjligad - och tvingad att fixa allt som var sönder i huset.


Arbetat för dem tidigare

Reparatören hade tidigare gjort några arbeten på Jason De Jesus mammas hus. Arbeten som inte hade ansetts vara bra nog.

– Reparatören fick inte hela sin betalning och husägarna var inte nöjda med hans arbete. Det är vad som ligger till grund vad som hänt nu, säger polisen José Cardoza.

KALIFORNIEN. Att något i hemmet går sönder är nog alla husägares värsta mardröm. Det kan vara både slitsamt och kostsamt. Ett par bestämde sig därför för att prova något nytt.

Jason De Jesus och Chanelle Troedson tvingade med sig en 50-årig reparatör till parets hem under pistolhot. Väl där misshandlade de och hotade honom till livet.

Men inte nog med det. De tvingade honom även att reparera en diskmaskin, en dörr som var sönder och fixa med lite andra småjobb runt huset.

– Offret var vettskrämd efter vad som hänt. Han försökte bara göra som de sa och väntade på ett ögonblick att fly, säger José Cardoza, polis vid Santa Clara.

När reparatören hade fixat färdigt i huset var tanken att de skulle tvinga honom att fixa till en av parets släktingars hus. Men när de stannade för att tanka lyckades 50-åringen fly och ringde polisen.

Paret greps strax därefter. De är nu misstänkta för bland annat kidnappning, skriver CBS.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.