Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ge bort en leksak - få en lap dance

Leksak
1 av 3

Har du en leksak att donera kanske?

Fredrik Sandberg / SCANPIX

Leksak
2 av 3

Det är tredje året i rad som Admiral Theatre arrangerar kampanjen.

Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Leksak
3 av 3

Invånarna i Chicago har chansen att förena nytta med nöje.

Fredrik Sandberg / SCANPIX

Nyheter | 13/12/2012 19:26

Kombinera nytta med nöje. Det är strippklubben Admiral Theatres motto när de för tredje året i rad arrangerar "lap dancing for the needy".

CHICAGO. Möjligheterna för Chicagos (framför allt) manliga invånare är oändliga så här års. Från och med fredag fram till den 22 december har de chansen att bidra till att barn får det bättre samtidigt som de själva får en strippa i knäet.

"Gentlemannaklubben" Admiral Theatre, den enda med helt nakna strippdansöser i staden, erbjuder gratisdanser till personer som bidrar till en insamling. Men leksakerna måste vara oanvända, gärna i sin originalförpackning.

"Tänker inte be om ursäkt för vad vi gör"

Det är tredje året i rad som de genomför kampanjen. Förra året fick de in sex hela bilar fulla med leksaker. Detta trots företagets verksamhet, eller kanske tack vare?

– Vi är ett företag som alla andra. Jag tänker inte be om ursäkt för vad vi gör. Vi är här och vi kommer inte flytta, vi vill bara ha möjlighet att ge någonting tillbaka, säger Tim Brown, Admiral Theatres marknadschef, till Redeye.

Trots det kan man säga att reaktionerna är blandade:

Alla leksaker doneras till kyrkor och ungdomsorganisationer i området Albany Park.

Flera andra strippklubbar runtom i USA har liknande aktiviteter. Kampanjen brukar i folkmun kallas "toys for ta-tas":