Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svarade i strykjärnet i stället för telefonen

Paczkowski fick brännskador över hela kinden och en stor del av skallen.

Paczkowski fick brännskador över hela kinden och en stor del av skallen.

Nyheter | 14/12/2012 11:01

Ett brådskande telefonsamtal mitt under strykningen blev Tomasz Paczkowskis mardröm. 32-åringen fick hjärnsläpp och lyfte upp strykjärnet i stället för telefonen. "Smärtan var otrolig", säger han.

POLEN. I december brukar året summeras i diverse listor som publiceras i tidningar och på nätet. Favoriten till priset "årets klantigaste man" väntade dock ända till slutet för nomineringen.

32-årige Tomasz Paczkowski stod och strök kläder i sitt hem i polska Elbag när telefonen plötsligt ringde. Men i stället för att lyfta telefonen förde Paczkowski strykjärnet till örat vilket resulterade i svåra brännskador.

– Kvinnor håller alltid på och multitaskar, så jag ställde upp strykbordet, öppnade en öl och satte på en boxningsmatch på teve, säger han enligt brittiska Metro.

"Det började bra"

Tanken var att avlasta sin fru Lila som gör det mesta av hushållsarbetet. Men paret kanske bör hålla fast vid den något omoderna arbetsfördelningen i framtiden.

– Det började bra, men sedan blev jag så involverad i boxningen att jag glömde vad jag höll på med. Så när telefonen ringde lyfte jag strykjärnet av misstag och pressade det mot örat, säger han.

"Smärtan var otrolig"

Men det slutade inte där. Med brinnande smärta rusade Tomasz ut i köket för att hämta kallt vatten – och sprang då rakt in i badrumsdörren.

– Det gav mig en blåtira. Smärtan var otrolig, säger Paczkowski till Metro.

Enligt läkarna kommer han att bli helt återställd från brännskadorna men Paczkowski insisterar ändå på att han slutat med hushållsarbete och multitasking – för alltid.