Så här ser den ut – världens första nätbutik för miljardärer.
1 av 3
Så här ser den ut – världens första nätbutik för miljardärer. - Foto: TheBillionaireShop.com
På sajten kan man köpa en lyxyacht för drygt 200 miljoner kronor.
2 av 3
På sajten kan man köpa en lyxyacht för drygt 200 miljoner kronor. - Foto: TheBillionaireShop.com
Men det finns även gott om sportbilar, klockor och lyxvåningar.
3 av 3
Men det finns även gott om sportbilar, klockor och lyxvåningar. - Foto: TheBillionaireShop.com

Nu öppnar nätbutik för miljardärer

Är du miljardär? Grattis! Nu har världens första nätbutik för miljardärer öppnat.


Det här kan man köpa

De produkter som köps på sajten levereras fram till din dörr var du än befinner dig i världen. 

Här är ett urval av vad man kan köpa
Lyxyacht av märket Trinity, Mia Elise, 205 miljoner kronor
Penthouse i Miami vid Collins Avenue, 51 miljoner kronor
Supersportbil av märket Bugatti, Veyron SS, 17 miljoner kronor
Klocka av märket Patek Phililppe, Sky Moon, 12 miljoner kronor

Är du så rik att du inte vet vad du ska göra av alla pengar? Sajten TheBillionaireShop.com vill nu lösa det åt dig. På tisdagen öppnar världens första nätbutik för de 119 miljardärer som finns i Sverige och Nyheter24 har fått kliva in i butiken före alla andra.

I sortimentet finns bland annat sportbilar, diamantklockor och lyxvåningar. Det sammanlagda värdet av produkterna uppgår till drygt elva miljarder kronor. Bakom sajten står spelbolaget Multilotto som vill gå steget längre och ge sina lottovinnare exklusiva och dyrbara alternativ att spendera de stora vinsterna på.

– Spelbolag har alltid funnits där för kunden fram till det att vinsten betalas ut. Vi vill gå ett steg längre och hjälpa alla som vinner att hitta roliga och annorlunda sätt att göra av med pengarna på, säger Tim Holmberg, chef för The billionaire shop.

Bara de allra rikaste har råd

Sajten kommer att vara öppen för alla, men det är sannolikt nog bara de allra rikaste som har råd att köpa något. Bland produkterna finns till exempel ett flygplan för drygt 400 miljoner kronor och lyxvilla i Miami för 51 miljoner kronor. Tim Holmberg på The billionaire shop försäkrar dock att alla kan känna sig lika välkomna till sajten.

– Vi har samlat de bästa, nyaste och dyraste produkterna. Det är klart att alla inte kan köpa ett privatflygplan, men tanken är också att du och jag ska kunna surfa runt och lära oss mer om de här lyxartiklarna. Man kan titta runt och få veta vilka klockor och bilar som är dyrast och vad ett flygplan kostar, säger Holmberg till Nyheter24.

/
/
/
Senaste nytt

Rånade par med pistol i villan – ingen gripen

Kollektivavtal för Ingrossokopplad klädkedja

Den italienska underklädeskedjan Intimissimi – med Bianco Ingrosso som affischnamn och ambassadör – har tecknat kollektivavtal i Sverige.

Ryssar önskar fred – på Putins villkor

Ryska medborgare ser gärna fred – men i så fall ska det ske på den ryska regimens villkor. Folk har lärt sig att leva med det brinnande kriget, enligt en analys av sinnesstämningen i Ryssland.

Efter rekordåren – nu vabbar vi mindre

Efter de senaste årens rekordsiffror verkar nu vabbandet minska bland småbarnsföräldrar. Med ett par veckor kvar av året är det betydligt färre ansökningar än under 2022, visar siffror som TT tagit del av.

Varnar för ”megatorka” i framtidens Europa

Extrem värme och torka som väntas bli vanligt i slutet av århundradet kan drabba Europa redan närmsta decennierna – och flera år i rad, enligt en ny studie.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ljungby

"En singelolycka med en personbil inträffar på länsväg 527.", skriver polisen på sin hemsida.