Indier köper guldskjorta för 150 000 – "to impress the ladies"

Den förmögne indiern Datta Phuge har spenderat 150 000 kronor på en skjorta gjord av guld. Anledningen? Han hoppas kunna imponera på kvinnor.


Modeexperten dissar

Nyheter24 frågade modeexperten Amanda Berg på Modette om Phuges guldskjorta är någon modesuccé eller inte. Det här blev svaret:

"Vad ska man säga? Skönhet går uppenbarligen INTE att köpa för pengar, och att köpa kärlek med den här skjortan är ungefär samma sak som att försöka bli rik på att skrapa trisslotter. Denna skulle till och med kunna få Joaquin Phoenix eller Johnny Depp att se ut som en påse skridskor".

PIMPRI-CHINCHWAD. Det sägs att pengar inte kan köpa kärlek. Men 32-årige Datta Phuge från Pimpri-Chinchwad i Indien ger det i alla fall ett ärligt försök. 

Phuge köpte nyligen en skjorta tillverkad av rent guld för 150 000 kronor. Hans förhoppning är att klädesplagget kommer att göra honom intressant för stadens kvinnor.

– Jag vet att jag inte är världens snyggaste man, men ingen kvinna kommer att kunna motstå den här skjortan, säger Phuge enligt The Mirror.

Förhoppningen: bli kallad "guldmannen"

Skjortan är tillverkad av 15 guldsmeder och det tog de två veckor, med 16 timmars arbetspass varje dag, att färdigställa guldskjortan. I priset ingår manschettknappar, ett guldbälte och ringar som tillverkades av det överblivna guldet. Utöver guldet har skjortan även sex Swarovski-kristaller som knappar.

Phuge tror att guldskjortan kommer att göra underverk för hans rykte och han drömmer om att bli kallad "Guldmannen från Pimpri".

Se ett klipp på Phuge och skjortan här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!