Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dansade Gangnam Style - slet av hälsenan

- 15/01/2013, 15:13 -
Årets teamchef?

Årets teamchef?

Privat

När Daniel Lindström skulle dra igång partyt på jobbets julfest tog han i från knäna. Så till den grad att han nu går med en pjäxa på foten i sex veckor till.

STOCKHOLM. Enligt en olycksfallsanmälan från ett IT-företag till Arbetsmiljöverket skadades en anställd på grund av dans.

Skadan ska ha skett i en festlokal i Stockholm och det var enligt anmälan en kombination av Gangnam style och John Travolta-steg som ledde till att hälsenan slets av.

Nyheter24 ringde förstås upp dansaren Daniel Lindström för att kolla hur det hela gick till när han skadade sig.

– Det var på en julfest med jobbet. Som teamchef har man vissa förpliktelser att dra igång dansgolvet och jag tog i från knäna. Jag gick in och satte målflaggan, sen fick jag gå ut igen.

Är du en van Gangnam-dansare?

– Jag har påbrå från Japan. Det är väl det enda landet som låten inte slagit i än. Det kanske är därför det inte fungerade så bra.

Hur mår du nu?

– Jag har en stor klump på foten som ser ut som en snowboardpjäxa. Jag ska ha den i sex veckor.

Vad får du för kommentarer från arbetskollegorna?

– Några kallar det hela för Gandalfstyle eftersom jag haltar som en gammal man. Många går runt och gör häströrelser. Men det är kul att kunna sprida lite glädje.

Kommer du dansa Gangnam style igen?

– Jag ska försöka att motivera andra varma själar att ta över dansflaggan från mig.

Se originalet här: