Kvinnan som kallar sig Renee hade med sig implantaten till talkshowen.
Kvinnan som kallar sig Renee hade med sig implantaten till talkshowen.

Talar ut om misslyckade rumpimplantatet

Videoklippet på den totalt misslyckade rumpoperationen har setts av miljontals. Nu talar den drabbade kvinnan Renee ut om ingreppet som förstörde hennes liv. "Jag kunde inte andas".


Cementrumpa

Nyheter24 har tidigare skrivit om fejkdoktorn Oneal Ron Morris som injicerade en kvinnas rumpa med cement och använde superlim under operationen.

Kvinnan gick till skönhetskliniken för att operera in implantat i sin rumpa. Men något gick fruktansvärt fel och det stora implantatet vände sig "bak och fram".

– Jag tror inte att det är meningen att det ska gå att vända på det, säger den chockade kvinnan i klippet som setts av miljontals på Youtube.

Kunde inte andas efter upptäckten

Nu har kvinnan i klippet talat ut i en brittisk talkshow ledd av programledaren Trisha Goddard. Kvinnan, som kallar sig Renee, förklarar att hon blev livrädd när hon insåg att det gick att vända på rumpimplantaten.

– Det började bli riktigt sjukt. Jag kunde inte andas, säger hon i programmet enligt Daily Mail.

Vädjar till kvinnor att inte operera sig

Renee, som opererat ut implantaten, berättar vidare att hon fortfarande har mycket ont av ingreppet. Lärdomen av den misslyckade skönhetsoperationen är att trivas med sig själv och inte lägga sig under kniven.

– Älska den kropp du lever i. Snälla, gå inte och gör sådana här saker mot er själva. Om fler kvinnor skulle berätta sina historier skulle färre kvinnor genomgå operationer, säger hon till Daily Mail.

Se klippet på den misslyckade operationen här:

Se en trailer till programmet här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!