Kom och köp! Spegel som ger dig otur till salu.
1 av 3
Kom och köp! Spegel som ger dig otur till salu. - Foto: FAKSIMIL FRÅN EBAY.COM
Här är annonsen.
2 av 3
Här är annonsen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN EBAY.COM
Tror du på att spegeln kan vara hemsökt?
3 av 3
Tror du på att spegeln kan vara hemsökt? - Foto: FAKSIMIL FRÅN EBAY.COM

Säljes: Hemsökt spegel – "otur, ekonomiskt elände och sjukdom"

För fem månader sedan fick de en spegel av hyresvärden. Nu hävdar rumskamraterna Joseph och Sotiris att den är hemsökt och ute efter att förstöra deras liv.
– Sedan spegeln hängdes upp har allt gått fel, säger Joseph.


"Orsakar rivsår"

Joseph Birch hävdar att spegeln till och med skadar honom fysiskt. Enligt honom själv har han vid ett tillfälle vaknat upp 03.30 på natten med rivsår på sidan av magen. Nu vill han snabbt bli av med spegeln som Birch menar förstör hans liv.

– Jag skulle helst se att den gick till någon som har erfarenhet av paranormala fenomen eller övernaturliga krafter. Någon som vet vad han eller hon ger sig in i, säger Birch till Daily Mail.

LONDON. Studenten Joseph Birch, 20, och målaren Sotiris Charalambous, 43, levde ett relativt lugnt och stillsamt liv i Muswell Hill i London. Sedan fick de en spegel av hyresvärden. 

Nu misstänker de att spegeln är hemsökt och har satt upp den för försäljning på eBay.

– Ett par dagar efter att vi hängde upp spegeln började både jag och mins rumskamrat att vakna tidigt på morgonen skrikandes av smärta, berättar Birch för Daily Mail.

"Spegeln ger oss verkligen rysningar"

Han förklarar att det känns som intensiva knivhugg över hela kroppen. Smärta som kommer blixtsnabbt för att sedan försvinna.

– I början trodde vi att någon utförde någon typ av voodoo eller svart magi på oss. Men spegeln ger oss verkligen rysningar och vi har börjat se märkliga skuggor i den, säger Birch.

Vill sälja för 1 000 kronor

Birch och Charalambous menar att de sedan spegeln hängdes upp varit förföljda av otur, ekonomiskt elände och sjukdom. Priset på eBay är cirka 1 000 kronor men kompisarna är måna om att köparen vet vad han eller hon ger sig in i.

– Vi båda är helt tömda på energi hela tiden. Men när vi lämnar lägenheten känner vi oss genast mycket bättre, säger Birch till Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lägre priser pressar SSAB:s vinst

Uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas fortsätta upp när handeln inleds klockan nio, indikerar förhandeln på bland annat IG Markets.

Intrum sparar bort hundratals miljoner

Kredithanteringsföretaget Intrums vinst minskar och besparingsprogrammen utvidgas.

Stort vinstlyft för SEB

Ett högre räntenetto och ett större inflöde från finansiella transaktioner lyfter storbanken SEB:s vinst i första kvartalet mer än väntat. Men efterfrågan på krediter fortsätter dämpas av det höga ränteläget, enligt vd Johan Torgeby.

Ökad vinst för Volvo Cars

Volvo Cars vinst ökade rejält. Omsättningen gick dock ned. Var femte bil från Volvo är nu en elbil.

Lägre vinst för Husqvarna

Husqvarna, tillverkare av trädgårdsmaskiner, gjorde en vinst på 1 930 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 2 364 miljoner kronor samma period i fjol.