Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Var på "otrohetsresa" – då sålde hustrun alla hans saker

Hustrun höll en "otrohetsloppmarknad".
1 av 2

Hustrun höll en "otrohetsloppmarknad".

Här är en del av annonsen på Craigslist.
2 av 2

Här är en del av annonsen på Craigslist.

Nyheter | 15/03/2013 15:36

Efter tio års äktenskap kom hustrun på sin make med att ha en älskarinna. Hustruns hämnd? Att sälja alla hans saker på nätet medan han var på kärleksresa.

BRITISH COLUMBIA. En kanadensisk kvinna blev rasande efter att hennes make lämnat henne för en annan kvinna.

Men hustruns hämnd var lika välplanerad som den var elak. Medan maken var på en "otrohetsresa" med älskarinnan knappade hustrun ihop en annons på Craigslist – där hon kallade till en "otrohetsloppmarknad".

"Ska bränna hans kläder"

Kvinnan annonserade att hon säljer allt från prydnadssaker till högtalare. Även verktyg maken "inte hade en aning om hur man använde" och hans favoritlädersoffa, det skriver New York Daily News.

Men kvinnan varnade folk för att komma om de var ute efter kläder. De planerade hon nämligen att elda upp på garageuppfarten innan loppisen.

"Hur som helst, ni kan se askan efter hans kläder utan extra kostnad", skrev hon i annonsen.

Festade med tjejkompisarna

Hustrun, som även planerar att sälja huset, skrev med ett sista önskemål.

"Kom inte för tidigt – som han gjorde – för jag kommer att njuta av vin tillsammans med mina tjejkompisar i kväll medan vi rensar ut alla hans saker. Jag kommer därför sannolikt  att vara bakfull på morgonen. Så snälla, tala lugnt till kvinnorna som bär solglasögon".

The Province var på plats under loppmarknaden och tog bilder. Kvinnan ville dock inte svara på några frågor.