Bröst att dö för - bokstavligt talat

Claires bröst höll på att ta hennes ex-pojkväns liv. Möt kvinnan med Storbritanniens största bröst.


Världens största bröst

Rekordet för världens största naturliga bröst innehar Norma Stitz från USA.

Hon har en bh-storlek på 102ZZZ och hennes bröst väger hela 25 kilo var. 

Läs mer och se bilder på Norma Stitz här.

Claire Smedley, 30, säger att hon har Storbritanniens största bröst. Och med en BH-storlek på 40MMM (i brittiska mått mätt) och en vikt på 15 kilo per bröst är det svårt att säga emot. 

Hennes bröst är så stora att de för tre år sedan nästan kvävde hennes före detta pojkvän Mark när de hade sex. 

– Vanligtvis älskade han att bli överröst av dem. Vid det här tillfället började han fäkta runt vilt men jag antog att det varför att han var så exalterad så jag fortsatte. Några minuter senare märkte jag att han slutat röra på sig, säger Claire till The Sun. 

Mark låg stilla och verkade inte andas. Claire fick panik och var precis på väg att ringa efter en ambulans när mark vaknade till liv. 

– Han verkade omtöcknad och förvirrad men sedan satte han sig upp och hostade. Jag var väldigt lättad, säger Claire.  

"Klappar mig på benet när jag ska kliva av"

Incidenten gav Clair och Marks relation en törn och tre månader senare gjorde de slut. 

Claire, som nu har återförenats med sin före detta man, Chris Willgoose, berättar att hon nu är mer uppmärksam under samlag. Speciellt eftersom hon säger sig kräva det minst fem gånger dagligen, skriver The Sun. 

– Chris älskar att bli täckt med mina bröst men jag är alltid på min vakt efter det som hände förra gången (med Mark). När han (Chris) fått tillräckligt klappar han på mitt ben och jag kliver av, säger Claire till The Sun. 

Blir utsatt för glåpord och angrepp

Förutom att riskera sina partners död så följer även andra problem med Claires gigantiska bröst. 

Hon berättar att hon lider av ryggsmärtor, att det är dyrt och svårt att hitta BH:s som passar och hon får ofta höra kommenterar om hennes bröststorlek. Hon har till och med utsatts för folk som försökt dra av henne kläderna. 

– Det mesta är ganska fantasilöst, 'visa dem', 'titta på storleken på dem' och så vidare. Men när någon försöker dra av dig din klänning i en bar, det är inte kul.

Claires bröst har givit henne en modelljobb och hon berättar att hon har många fans i Tyskland. Men ibland funderar på att göra en bröstförminskning.

– Ibland tänker jag att jag skulle vilja förminska mina bröst men jag vet inte hur det skulle kännas att han mindre. Jag vet inte om jag skulle vara samma person och det skulle definitivt ta slut på min modellkarriär, säger Claire till The Sun.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man dömd för barnvåldtäkt

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger en amerikansk källa för ABC News. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

1 timme sedan
Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.