Hip hop-duon Macklemore och Ryan Lewis.
Hip hop-duon Macklemore och Ryan Lewis. - Foto: Jack Plunkett / AP / SCANPIX

Sjöng "Thrift shop" - ströps av sin flickvän

25 gånger bad hon honom att sluta, till slut fick hon nog och tog strypgrepp på honom.


Gangnam Style

Det är inte första gången en låt får oanade konsekvenser. I december 2012 dog en man av en hjärtinfarkt efter att ha dansat färdigt till låten "Gangnam style". 

COLORADO. Samantha Malson, 23, arresterades för misshandel efter att ha försökt strypa ihjäl sin pojkvän Lars Hansen. Anledningen var att han inte ville sluta sjunga på låten "Thrift shop" även fast han blev åstad att göra det.

Det är hip hop-artisterna Macklemore och Ryan Lewis som står bakom succélåten vars video har fått mer än 230 miljoner visningar på Youtube.

Enligt polisens rapport hade paret bråkat hela natten och konsumerat mycket alkohol. I ren ilska ska Malson ha lämnat bostaden för att kort därefter komma tillbaka och börja lyssna på låten. Den föll dock henne inte i smaken och hon stängde av utan att ha lyssnat färdigt, skriver Daily Dot

Fyllde år

Hansen uppskattade inte hennes agerande utan fortsatte sjunga på låten. När han vägrade tystna greppade hon händerna om hans hals.

Det spelade tydligen ingen större roll att det var hans födelsedag.

Se videon och lyssna på låten som drev Samantha till vansinne:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.