Torsdag 24 Jun
Stockholm

Offentlig skamvrå: "Smet ut, blev hög och sket på grannens veranda"

Nästa gång pojken planerar att smita ut, röka på och bajsa på sin grannes veranda, är han förhoppningsvis mer försiktig.
Nästa gång pojken planerar att smita ut, röka på och bajsa på sin grannes veranda, är han förhoppningsvis mer försiktig. Foto:

Tvingad av morsan. Alla föräldrar bestraffar olydiga barn olika. Den här mamman väljer att ta bestraffningen till gatan, bokstavligt talat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

RICHLANDOffentlig skam har länge varit en effektiv bestraffningsmetod - och blir allt effektivare i och med den ökande närvaron på sociala medier. 

Det såg en mamma från Richland i Washington till att utnyttja. När hennes son hade varit lite busig hängde hon nämligen ut honom på gatan med en skylt.

"Jag smet ut för att bli hög och bajsade på min grannes veranda för att det var roligt. Inte lika roligt nu", så lyder texten som pojken tvingas visa upp för offentligheten. Samtidigt satt modern ett par meter bort med en annan text. 

"Förbannad mamma", stod det på hennes skylt, enligt Rock Online.

Snacka om att få stå i offentlighetens skamvrå. Förhoppningsvis är pojken försiktigare nästa gång han planerar att smyga ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela