Hade oralsex på tåget - låtsades läsa bok

Att åka tunnelbana är normalt ingen fest. Frågan är om den här killen i Taipeis tunnelbana håller med?


TAIWAN. Det är många som gillar att avnjuta en god bok på tunnelbanan. Sen finns det de som gillar att låtsas att avnjuta en god bok på tunnelbanan samtidigt som det uppenbarligen är något helt annat i görningen.

Det här paret i Taipeis tunnelbana passar på att trycka in en liten intim stund under resans gång. Tyvärr, för alla inblandade får man väl säga, så funkar inte taktiken med att gömma tjejens huvud under en jacka och att oerhört euntusiastiskt läsa en bok.

Haft problem med sextrakasserier

Varför? Enligt Gawker, där du även på egen risk kan ta dig en titt på filmen, finns det ingen bok som är så bra.

I Taipeis tunnelbana har man tidigare haft problem med sexuella trakasserier mot kvinnor, vilket lett till att det nu finns platser på stationerna där endast kvinnor får invänta tåget. Hemskt, såklart, men uppenbarligen ingenting som bekymrar de två glada passagerarna ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

1 timme sedan
Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.

Ukraina: Åtta döda i nattens attacker

1 timme sedan
Minst åtta människor rapporteras ha dödats och ett tjugotal skadats i nattens ryska attacker mot Ukraina. De riktades i huvudsak mot regionen Dnipropetrovsk, enligt inrikesdepartementet i Kiev.