Tre män från Förenade Arabemiraten fick vända hemåt igen. Mannen på bilden har inget med artikeln i övrigt att göra.
Tre män från Förenade Arabemiraten fick vända hemåt igen. Mannen på bilden har inget med artikeln i övrigt att göra. - Foto: Scanpix

Är det han som var för snygg för saudierna?

Nyheten om att tre saudiska män deporterats för att de var för snygga slog ned som en bomb. Men de starkaste reaktionerna berodde på att det ej fanns några bilder. Nu kan en av dem ha identifierats.


Har fått många meddelanden

I ett nytt Facebookinlägg tackar Al Gala för alla trevliga meddelanden han fått - men han bekräftar fortfarande inte att han var en av de tre männen.

Omar Borkan Al Gala. Det kan vara en av de tre män från Förenade arabemiraten som häromveckan deporterades från Saudiarabien för att de var för snygga.

Historien, som bland annat Nyheter24 rapporterade om, fångades många blickar men alla blev besvikna när det inte fanns några bilder på männen.

Nu tror många att Al Gala är en av männen. Anledningen är att han la upp en länk till nyheten om deportationen på sin Facebooksida tillsammans med en glad smiley.

Är det verkligen han?

Bland annat asiatiska RocketNews24 har rapporterat om händelsen som om Al Gala vore en av männen. Men frågan är om det verkligen stämmer. Han utger sig för att vara professionell fotograf - men har ändå inte lagt upp några bilder på den kulturfestival som de tre männen slängdes ut från. Han har inte heller formellt sett sagt att det är han som utvisades, noterar Gawker.

Oavsett vad - Al Gala är väl rätt snygg? Bedöm själva i klippet:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan

Huawei får ta del av hemlig information

1 timme sedan
Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

1 timme sedan
En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Polisen i Östersund rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"E14, Lockne. En bil har kört av vägen och hamnat på ett tågspår.", skriver polisen på sin hemsida.