Sålde fruns vigselring för 65 kronor - trots att den var värd 150 000

Han sålde fruns vigselring på loppisen, medan hon låg på sjukhus och födde parets femte barn.


Dyra presenter

Kädisar gillar att spendera pengar. Läs om Beyoncé som köper snuskigt dyr present till Kim Kardashian.

KALIFORNIEN. RacquelCloutier, 31,åkte in till sjukhuset för att föda. För attinte riskera att parets klåfingriga tvillingar på två år skullefå tag i hennes vigselring, gömde hon den i en förvaringsask för klockor i garderoben.Vad hon inte visste var att mannen skulle ha sålt diamantringen innan honkom hem igen.

Väldigt upprörande

Detvar förra veckan som Cloutier kom hem till familjen i Laguna Niguel med sin nyfödda bebis. För att hålla barnen ockuperade under tiden dåfrun var borta, anordnade hennes man, Eric Cloutier, en loppmarknad ifamiljens garage. Helt ovetandes råkade han sälja den tomma klockasken - förtio dollar. Ringen som låg där i var dock värd 23 000 dollar,nästan 150 000 kronor. När frun kom hem igen och letade efter klockasken, kunde hon först inte förstå vad som skett.

– Jag har så mycket känsloankytning till den ringen, det är ju min vigselring. Det känns väldigt upprörande, säger Racquel Cloutier.

Ävenmaken Cloutier är upprörd över hur olyckligt historien slutade.

– Jag försöker vara optimistisk, men jag vet inte längre, det finns en liten chans att personen som köpte asken inte vet om att ringen är där, säger Eric Cloutier.

Hoppas på att få tillbaka ringen

Personensom köpte klockasken uppges ha varit en blond kvinnasom dessutom ska ha tvekat inför köpet. Förmodligen är hon fortfarande ovetandes om vad som ligger inuti. Paret Coutier kan nu bara hoppas på att kvinnan är ärligoch återlämnar ringen. 

– Eric mår verkligen dåligt, säger frun till ABC.