Vagina och penis jagades bort från gatorna

Ett teatersällskap i England skapade stor uppståndelse under en gatuföreställning i Glastonbury. Anledningen? De var utklädda till könsorgan


GLASTONBURY. Att spela gatuteaterutklädd till ett manligt och ett kvinnligt könsorgan låter som ettganska märkligt fredagsnöje. Men trots allt harmlöst.
Dettyckte dock inte en boende i engelska Glastonbury, som blev flyförbannad när han fick syn på Chris Murray

Murray som för dagenvar iklädd en peniskostym berättar att mannen började skrika påhonom och att det faktiskt fanns barn i närheten.

– Jag såg på hans kroppsspråk atthan var väldigt arg. Jag letade inte efter problem men han slet tagi min mössa och slängde den på marken, säger han till CentralSomerset Gazette.

Avvek från platsen

Teatergruppenkände av den hotfulla stämningen och återvände till sin teater,där de under kvällen skulle framföra en pjäs. Men dit kom efterett tag även polisen, som blivit uppmärksammad på det tidigarebråket av ett vittne.

Joanne Tremarco, som befunnit sig påplatsen för bråket, iförd en vaginakostym, förklarade förpolisen att de inte tänkte anmäla mannen.

– Då sa han att jagvar tvungen att ta av mig min kostym eller så kunde jag bliarresterad, säger hon till Central Somerset Gazette.

Förstodatt folk kunde bli irriterade

Hon säger också att honförstår att folk kan bli irriterande och illa till mods av att sedem i sina kostymer men att det inte på något sätt är värre ändet som man kan se i tidningar eller på teve.

– Vi försöker belysa detmotsägelsefulla i samhället, säger hon till Central Somerset Gazette.

I framtiden lär de dock få göra det någon annanstansän i Glastonbury.

Se en del av deras föreställning (OBS Varningför grovt språk):

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!