Lördag 8 Maj
Stockholm

Tittade ned i toaletten - såg man titta tillbaka

Tagen på bar gärning.
1 av 3
Tagen på bar gärning. Foto: SCANPIX / Polis
En kvinna tittade ner...
2 av 3
En kvinna tittade ner... Foto: Svenska Dagbladet
Och fick syn på Winslow.
3 av 3
Och fick syn på Winslow. Foto: Polis

Den 52-årige mannen hade gömt sig bland avföringen för att kunna spionera på de som använde toaletten. Nu sitter han åter i skiten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fler fall

Winslow är inte den förste att intressera sig för vad folk gör på toaletten.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Vaughn Greene.

Han åkte fast efter att ha installerat en dold iPhone på toalett i Colonie.

SAND SPRINGS. Kenneth Webster Enlow sitter, bokstavligt talat, i skiten. 52-åringen greps nämligen på bar gärning när han gömde sig inuti en toalett, rapporterar Tulsa World.

Jo, det är exakt så illa som det låter. Enslow upptäcktes av en kvinna som tittade ned i dasset och till sin förvåning fick se Enslow titta tillbaka. Han blev sen kvar inuti toaletten i ytterligare 15 minuter innan polis och brandkår anlände till platsen, varpå Enslow plockades ut, spolades av med en brandslang och arresterades.

– Han gick in där, klättrade ned i tanken och tittade upp på människor som utnyttjade faciliteterna, säger polisen Shannon Clark, enligt Washington Post.

Nekar

Själv hävdar Enslow att han hamnade bland avföringen efter att hans flickvän slagit honom medvetslös med ett strykjärn för att sedan dumpa honom på det synnerligen otrevliga stället där han hittades. Efter att han undersökts av sjukhuspersonal kunde polisen dock konstatera att han inte hade några skador som på något sätt styrker den historien.

Enslow sitter nu häktad och hans borgenssumma är satt till 500 dollar, ungefär 3 400 svenska kronor, skriver Tulsa World.

Kommentera
Kopiera länk
Dela