Kollegorna vann storvinsten.
1 av 3
Kollegorna vann storvinsten. - Foto: SCANPIX
Men Louise Whitby missade när pengarna samlades in.
2 av 3
Men Louise Whitby missade när pengarna samlades in. - Foto: SCANPIX / AP
Nu stämmer hon kollegorna.
3 av 3
Nu stämmer hon kollegorna. - Foto: SCANPIX / Bertil Ericson / SCANPIX

Missade jättevinsten – stämmer kollegorna

Gravida Louise Whitby mådde illa och stannade hemma från jobbet. Då vann kollegorna 290 miljoner. Nu stämmer hon sina före detta vänner.


Euromillions

Lotteriet som arbetskamraterna vann var EuroMillions.

Ett lotteri som finns i stora delar av Centraleuropa.

Vinstsumman var den 16:e största någonsin i Storbrittanien.

LIVERPOOL. Hela firman var med och spelade på lotto - och vann 28,8 miljoner pund, närmare 290 miljoner svenska kronor. Fast för att vara exakt så var det inte hela firman. Louise Whitby, 31, var illamående och missade när hennes arbetskamrater samlade ihop pengar till veckans lottdragning.

Ensam på jobbet

Dagen efter att det stod klart att de hade plockat hem vinsten var Whitby den enda som dök upp på kontoret, de andra tio medarbetarna hade uppenbarligen varit ute och firat sin seger.

– Jag såg dem som mina vänner men nu tänker jag aldrig mera prata med dem, säger Whitby till The Sun och fortsätter:

– De pengar kommer aldrig att göra dem lyckliga.

Stämmer kollegorna

Däremot så verkar Whitby känna att pengar eventuellt skulle kunna göra henne lycklig, för nu planerar hon att stämma sina före detta kollegor. Till saken hör även att Whitby är gravid och det var därför som hon mådde illa och stannade hemma från jobbet dagen när pengarna samlades in.

– Jag var borta för att jag är gravid med mitt första barn. Det kan inte bli värre än så, jag kommer aldrig att kunna jobba där igen, säger hon till The Sun.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.