Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Missade jättevinsten – stämmer kollegorna

- 14/07/2013, 13:13 -
Kollegorna vann storvinsten.
1 av 3

Kollegorna vann storvinsten.

SCANPIX

Men Louise Whitby missade när pengarna samlades in.
2 av 3

Men Louise Whitby missade när pengarna samlades in.

SCANPIX / AP

Nu stämmer hon kollegorna.
3 av 3

Nu stämmer hon kollegorna.

SCANPIX / Bertil Ericson / SCANPIX

Gravida Louise Whitby mådde illa och stannade hemma från jobbet. Då vann kollegorna 290 miljoner. Nu stämmer hon sina före detta vänner.

LIVERPOOL. Hela firman var med och spelade på lotto - och vann 28,8 miljoner pund, närmare 290 miljoner svenska kronor. Fast för att vara exakt så var det inte hela firman. Louise Whitby, 31, var illamående och missade när hennes arbetskamrater samlade ihop pengar till veckans lottdragning.

Ensam på jobbet

Dagen efter att det stod klart att de hade plockat hem vinsten var Whitby den enda som dök upp på kontoret, de andra tio medarbetarna hade uppenbarligen varit ute och firat sin seger.

– Jag såg dem som mina vänner men nu tänker jag aldrig mera prata med dem, säger Whitby till The Sun och fortsätter:

– De pengar kommer aldrig att göra dem lyckliga.

Stämmer kollegorna

Däremot så verkar Whitby känna att pengar eventuellt skulle kunna göra henne lycklig, för nu planerar hon att stämma sina före detta kollegor. Till saken hör även att Whitby är gravid och det var därför som hon mådde illa och stannade hemma från jobbet dagen när pengarna samlades in.

– Jag var borta för att jag är gravid med mitt första barn. Det kan inte bli värre än så, jag kommer aldrig att kunna jobba där igen, säger hon till The Sun.