Sprattet gick snett.
1 av 4
Sprattet gick snett. - Foto: AP / SCANPIX / Liquidass.com
Bibelkollot i Jarrettsville sågs som en smittohärd.
2 av 4
Bibelkollot i Jarrettsville sågs som en smittohärd. - Foto: AP / SCANPIX
"Stjärtlukt på flaska"
3 av 4
"Stjärtlukt på flaska" - Foto: Liquidass.com
Det går att köpa flerpack.
4 av 4
Det går att köpa flerpack. - Foto: Liquidass.com

Bibelkollo nedsmittat efter pruttspraylek

Sex ungdomar på ett bibelkollo togs till sjukhus efter ett skämt som gick snett. En blandning mellan pruttspray och antirådjursmedel var boven i dramat.


Tips från en som testat sprayen

"Av någon anledning trodde jag att det skulle bli det roligaste sprattet någonsin. Problemet är bara att jag inte ens kan röra flaskorna! De i sig luktar så illa, lukten fastnar på dina fingrar och allt annat som flaskorna kommer i kontakt med. Lukten är ganska rutten, jag kan inte beskriva det. Mitt råd – ANVÄND HANDSKAR", skriver signaturen Steph på Liquid Ass hemsida.

JARRETTSVILLE. Det kan gå vilt till på bibelkollo. Det vet åtminstone de sex ungdomar som tvingades åka till sjukhus efter ett illa planerat spratt på Camp Wo-Me-To i Jarrettsville.

De fick en allergisk reaktion av en blandning av ett medel som används för att skrämma bort rådjur samt en särskild spray som luktar prutt. Bokstavligt talat, alltså. Sprayen "Liquid Ass" marknadsförs med orden:

"Liquid Ass är en unikt stinkande stjärtlukt på flaska. Bra för practical jokes och som skämtpresent".

Räknades som en smittohärd i flera timmar

Enligt Fallston Patch ringde lägerpersonalen efter ambulans sedan en 16-årig pojke fick problem med andningen och irritation i ögonen.

Samtidigt som de sex ungdomarna togs till sjukhus kom ett så kallat Hazmat-team (hazardous material = giftigt ämne) till kollot. De luftade ur de två drabbade stugorna och identifierade vilka ämnen som orsakat reaktionerna hos lägerdeltagarna. De stannade på kollot i nästan fyra timmar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!