Drack tills han svimmade – vaknade utan penis

Geraldo Ramos drack tills han svimmade. Nu är hans penis mystiskt försvunnen.


La sig och sov - då åt hunden upp hans testikel

Den amerikanske mannen adopterade en hemlös hund.

Men en dag vaknade han av en brinnande smärta i underlivet.

Det visade sig att hunden hade ätit upp hans ena testikel.

SANTIAGO. Den 64-årige dominikanen Geraldo Ramos tog sig en rejäl bläcka. När han vaknade upp hade han varken något minne – eller någon penis.

Enligt Gawker säger Ramos till en lokal teve-station att han inte har en aning om hur han blev av med sin penis, men han minns hur han med ilfart togs till sjukhus för en akutoperation efter penisens mystiska försvinnande.

Attackerad av hund?

Ramos grannar säger, till tidningen Noticias Sin, att de tror att han kan ha blivit attackerad av en hund. De menar att Ramos som vid tillfället var både väldigt full och helt naken skulle ha fått sin penis avbiten av en attackerande hund.

Själv tror han dock inte alls på den teorin. Mest eftersom att det inte gått att peka ut någon skyldig hund.

Däremot så tänker han i framtiden ta det lite lugnare med alkoholen. Enligt Gawker  kallar han det hela "ett uppvaknande".

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Amnesty: Mörkt år för mänskliga rättigheter

VMA om kraftig brand i Södertälje

Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har utfärdats till boende i Södertälje med anledning av en brand i en industrilokal, rapporterar P4 Stockholm.

"Tiktok är inte vilket företag som helst"

Tiktok slängs ut ur USA. Eller? En rättslig strid väntar sannolikt, som kan ta flera år. Hur den prövningen kommer att falla ut är jättesvårt att sia om. Det är ytterst en fråga om en tolkning av konstitutionen, säger Nils Ivars, på advokatfirman Vinge i Sverige, som även är advokat i New York.

Polisen i Växjö rapporterar om brand

"Rökutveckling på Vänortsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Blinken till Peking – ska pressa Kina om kriget

Kina stöttar den ryska försvarsindustrin, enligt USA. Peking tillbakavisar anklagelserna. Nu reser USA:s utrikesminister Antony Blinken till Kina för att öka trycket på supermakten om Ukrainakriget.

Trots gängvåldet – inget rår på knarkpriserna

Pandemi, inflation eller gängkrig – inget verkar bita på de historiskt låga gatupriserna på narkotika, enligt en ny rapport. Det visar på svårigheterna med att bekämpa den här marknaden, säger Ulf Guttormsson vid organisationen CAN.