Skulle flyga till Las Vegas.
1 av 3
Skulle flyga till Las Vegas. - Foto: SCANPIX
Men efter de sexuella eskapaderna under resan.
2 av 3
Men efter de sexuella eskapaderna under resan. - Foto: SCANPIX SWEDEN
Greps de båda av polisen när de landade.
3 av 3
Greps de båda av polisen när de landade. - Foto: SCANPIX SWEDEN

Oralsex på flygplan kan leda till fängelse

Paret hade helt öppet sex under flygresan. Det kan ge båda två 90 dagar i fängelse.


Stroble nekar

När The Smoking Gun nådde Stroble så nekade hon till anklagelserna.

– Inget av det hände.

Hon ville inte heller beskriva sin relation till Martin.

LAS VEGAS. Under en flygtur mellan Oregon och Las Vegas, en resa som tar ungefär en och en halv timme, kunde två passagerare inte hålla sig borta från varandra.

Jessica Stroble och Christopher Martin var lite väl öppna med sina förehavanden, det visar en rapport som The Smoking Gun kommit över.

"Torkade av sig runt munnen"

En passagerare som satt nära de två säger att Stroble "utförde oralsex och manuellt stimulerade genitalierna på mannen som satt bredvid henne". När Stroble, och Martin får man anta, var färdiga såg vittnet hur hon "torkade av sig runt munnen samtidigt som mannen stoppade tillbaka sin penis i byxan".

Sen fortsatte resan med att Martin, enligt ett vittne, stoppade in sin hand innanför Strobles byxor och "började röra den upp och ner samtidigt som kvinnan assisterade honom.

Varnades av flygvärdinna

Där någonstans serverades dryck och lite snacks. Övriga passagerare andades antagligen ut. Men Stroble och Martin var snart igång igen.

Men den här gången såg en flygvärdinna Strobles huvud guppa upp och ned i Martins knä och bad dem att sluta. Hon sa senare till en FBI-agent att "baserat på hennes rörelser så utförde hon oralsex".

En liten tillsägelse var dock inte nog för att få stopp på paret, strax efteråt kunde andra passagerare observera hur Martin "drog ner kvinnans tröja och började kyssa hennes exponerade bröst". Återigen tillkallades en flygvärdinna och de båda gav till slut upp.

Väl framme i Las Vegas greps de båda av polis och misstänks nu för "oanständigt och obscent agerande ombord på ett flygplan". Båda riskerar upp till 90 dagars fängelse, skriver The Smoking Gun.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!