En lurig liga.
1 av 3
En lurig liga. - Foto: Polis / Faksimil / SCANPIX
Männen förväntade sig sex.
2 av 3
Männen förväntade sig sex. - Foto: SVENSKA DAGBLADET
Men i stället blev de rånade av Nazario Cruz och Jose Urias.
3 av 3
Men i stället blev de rånade av Nazario Cruz och Jose Urias. - Foto: Polis

Dejtingliga på Badoo lockade med "pengasex" – rånade lättlurade män

Männen lockades av en kvinna som ville ha sex på en hög med pengar. Men i stället för njutning så rånades de på nämnda pengar.


Badoo-flörten blev en mardröm

Kvinnan och mannen fick kontakt via Badoo.

Men när hon förklarade att de inte skulle bli mer än vänner spårade det ur.

På mindre än en månad skrev mannen 419 sms och ringde 50 samtal.

MOUNTAIN VIEW. Polisen i Kalifornien har gripit en rånarliga som använt sig av en något ovanlig metod för att välja ut sina offer.

Man har helt enkelt lagt ut en artikel på dejtingsidan badoo.com där man sagt sig vara en ung kvinna vid namn Geraldine. De män som sedan tagit kontakt med "Geraldine" har fått veta att "hennes" fantasi är att ha sex på en hög med pengar, omkring 2 000 dollar eller ungefär 13 000 svenska kronor skriver CBS San Francisco

Beväpnade

Men när männen anlänt till den förmodade dejten har där inte funnits någon Geraldine. I stället har de mötts av 19-åringarna Nazario Cruz och Jose Urias som, beväpnade med skjutvapen och knivar, tagit i från männen de pengar som skulle användas i sänghalmen. 

Polisen lättad

Men efter att polisen kunde spåra konversationerna mellan de blivande rånoffren och "Geraldine" kunde snart Cruz och Urias, liksom en 17-årig flicka, gripas av polisen. De har knutits till tre rån, men polisen tror att det kan handla om fler än så.

– Vi är väldigt lättade över att ha fått bort de här personerna från gatan, säger polisen Sean Thompson till Palo Alto Online.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!