Ania Lisewska ska ligga sig runt jorden.
1 av 2
Ania Lisewska ska ligga sig runt jorden. - Foto: Privat
Det finns dock flera tveksamheter kring hennes historia.
2 av 2
Det finns dock flera tveksamheter kring hennes historia. - Foto: Privat

Ania, 21 vill ha sex – med 100 000 män

Polska Ania Lisewska vill åka på världsturné – och siktar på att ha sex med 100 000 män under totalt cirka fyra år i effektiv tid. – Jag är bara 21, så jag har mycket tid på mig, säger hon till Nyheter24.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Ett antal frågetecken

Även Huffington Post har skrivit om Lisewskas projekt – och de är tveksamma. Med all rätt. Det finns nämligen en hel del frågetecken kring 21-åringens historia.

– Hon uppger att hon vill slå sig in i Guinness Rekordbok. De tar dock inte in några sexrelaterade rekord och har aldrig gjort så.

– Hennes hemsida fungerar till stor del inte, endast förstasidan är komplett.

– Det har tidigare rapporterats om "kvinnor" som lurat män med gratis sex. Så sent som förra månaden dömdes två män för ett sådant bedrägeri.

WARSZAWA. Det finns målsättningar och så finns det målsättningar. Polska 21-åringen Ania Lisewska vill slå ett något speciellt rekord. Hon vill ha sex med 100 000 män – gärna så fort som möjligt.

Hon vill att målet ska ta henne runtom i världen och har redan påbörjat sin resa hemma i Polen. Hittills ligger hon på 284 stycken.

– Jag vill göra det här för att jag älskar sex. I Polen är det tabu och det här väldigt dåligt..., säger Lisewska till Nyheter24.

"Har mycket tid på mig"

Varje sexträff ska ta 20 minuter vilket skulle betyda nästan fyra år effektiv tid. Och eftersom 21-åringen bara vill ägna sig åt sin målsättning på helgerna handlar det snarare om en halv livstid.

– Jag har mycket tid på mig, jag är ju bara 21 år, säger hon.

Faktum är att Lisewska (än så länge) har en pojkvän. Enligt den polska sajten Fakt.pl var han inte helt bekväm med tanken från början men ska ha förstått sin flickväns önskemål och nu accepterat sitt öde.

Den uppenbara frågan blir ändå – är hon inte rädd för könssjukdomar?

– Jag är inte orolig, jag är hälsosam, säger Lisewska.

Facebooksidan hackades

För en tid sedan var det dock någon som hackade hennes Facebooksida (som just nu har över 11 000 "likes), menar hon. Personen eller personerna skrev att Lisewska har aids, något som till slut gjorde så att hon kände sig tvingad att lägga upp sina testresultat.

21-åringen har redan fått tusentals meddelanden från världen över och har hjälp av en polsk porrsajt för att finansiera världsturnén.

/