Julklappstips? Här är parplagget som kan rädda både julklappstorkan, ditt förhållande och din elräkning.
1 av 4
Julklappstips? Här är parplagget som kan rädda både julklappstorkan, ditt förhållande och din elräkning. - Foto: © Cascade News
Singelpyjamasen som gjorde succé. Sparkdräkten för vuxna lanserades 2007 och har gjort blivit en storfavorit världen över.
2 av 4
Singelpyjamasen som gjorde succé. Sparkdräkten för vuxna lanserades 2007 och har gjort blivit en storfavorit världen över. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Bästa bakisplagget.  Thomas Adams, en av tre norska killar bakom företaget Onepiece, designade dräkten för att ha något att mysa i på bakfyllan.
3 av 4
Bästa bakisplagget. Thomas Adams, en av tre norska killar bakom företaget Onepiece, designade dräkten för att ha något att mysa i på bakfyllan. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Inför alla-hjärtans-dag i år lanserades Twosie i gnagarskepnad, för alla "lovebunnies".
4 av 4
Inför alla-hjärtans-dag i år lanserades Twosie i gnagarskepnad, för alla "lovebunnies".

Kärlekskrank? Här är nya par-plagget

Tre ben, fyra armar och en stor, stor kärlek. Kan du inte få nog av din älskling? Här är bästa plagget för förälskade par som aldrig kan eller vill få nog av varandra.


Onepiece-succén

År 2007 landsatte tre norrmän i 20-årsåldern klädesplagget Onepiece. Killarna suktade efter ett bakisplagg utan träningsassociationer – och succén blev ett faktum.

Plagget, som förenklat är en mysoverall för vuxna, köptes av tusentals världen över.

Flera andra företag kopierade idén och tillverkade liknande plagg under annat namn.

Onepiece är engelska och betyder "en del"/ "ett stycke". 

När vintern närmar sig längtar många efter att få gosa ner sig i soffan bredvid sin älskling i en mysig onepiece.

Men varför inte komma ännu närmare din bättre hälft? 

Här är plagget som gör det möjligt för förälskade par att flytta fredagsmyset till bebispyjamasen-plus-en. Tillverkad av över tio meter tyg ser "Twosie" ut som två ihopsydda onepieces med några modifikationer. Plagget har tre ben, fyra armar, två huvuden. Allt för att du ska slippa lämna din partners sida – om så bara för en minut. 

Säljs lagom till jul

Fenomenet med en onepiece för två kroppar lanserades lagom till alla hjärtans dag av företaget Asda. Då var dräkten designad som ett siamesiskt gnagarpar, med mottot "en dräkt att mysa i för alla kärlekskaniner". 

Nu sätter The Original Factory Shop plagget på tapeten igen inför julklappsshoppingen. 

Sänker elkostnaderna?

En talesman för produkten lovar inte bara att "Twosie" kan lyfta upp ditt förhållande, utan också din ekonomi. Enligt Daily Star menar man att det kreativa klädesplagget håller värmen på ett så kul och bra sätt att ägarna kan sänka sina värmekostnader i bostaden. 

Är du sugen på att ta ditt förhållande till en ny nivå blir "Twosie" din för 50 brittiska pund, drygt 550 svenska kronor.  

Vid köp ingår det dock ingen bruksanvisning på hur användarna gör när det vankas toalettbesök. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!