Hon har världens största rumpa – mer än två meter i omkrets

Sarah Massey väger 200 kilo och hennes rumpa är tillträcklig tung för att ta sönder stolar. Trots negativa kommentarer är hon stolt över sin kropp.


Rekordkropparna

Hon är fetast, han längst och de hårigast.

Här är människorna som hamnar i topp bland Guinness världsrekord.

USA. Sarah Massey, 33, kan ha världens största rumpa. Hon har en omkrets på 2,1 meter runt höfterna och väger drygt 200 kilo, skriver Daily Mail.

Massey är stolt över sin rumpa men erkänner att den ibland kan innebära problem. Exempelvis kommer hon inte alltid genom dörröppningar och vid ett tillfälle tog hon sönder en toalettstol bara av att hon satte sig på den.

– Varje dag får jag kommentarer, både bra och dåliga. Tidigare brukade jag skämmas men nu håller jag huvudet högt, säger Massey.

Ärftligt tillstånd

När hon var yngre mobbades hon för sin stora rumpa men berättar att hon inte kunde göra något åt den eftersom hennes tillstånd var ärftligt.

– Jag gick igenom stadier i livet då jag oroade mig för vad folk tyckte, men nu vill jag visa världen att jag är stolt över mig själv.

Nu ställer Massey i stället upp på fotograferingar och visar upp sin kropp med stolthet på sin hemsida.

Det började med bilder på Facebook och när hon upptäckte att hon hade en stor beundrarskara fortsatte hon att fota modellbilder.

– En del människor kan inte fatta att en person kan ha så stor rumpa. Eftersom jag är relativt mindre upptill så tror de att rumpan är fejk.

Svårt för att köpa kläder

Massey har problem med att köpa kläder eftersom hon behöver storlek 10XL till sina underdelar. För att ta sig igenom dörröppningar går hon i sidled.

Men trots många negativa sidor så hoppas hon på att inspirera andra unga kvinnor.

– Jag försöker att göra det bästa av det jag har. Om jag kan inspirera andra att gilla sina kurvor och vara stolta, vackra kvinnor så blir jag otroligt glad, säger Massey, skriver Daily Mail.

Se klippet här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.