Han försöker äta sig till ett liv fullt av gratis kyckling

Christopher Poole har bestämt sig. Han ska ha gratis kyckling – resten av livet.


Gratis pizza för kvinnor som visar brösten

En pizzeria har stött på massiv kritik efter att man erbjudit kvinnliga kunder gratis pizza i utbyte mot att de visade sina bröst.

För ett par år sedan drog restaurangkedjan Nando´s igång en kampanj där de lovade gratis mat livet ut för den som klarade av att äta på samtliga av deras 1031 restauranger världen över. Något som Christopher Poole, 26, upptäckte nyligen.

Och eftersom att Poole råkar vara ett massivt fan av just Nando´s bestämde han sig för att ge det ett rejält försök. Han glömde dock bort att kolla så att erbjudandet fortfarande gällde.

För efter att Poole hade tryckt i sig kyckling på 85 av kedjans 280 restauranger i Storbrittannien visade det sig att erbjudandet inte längre gällde. Och vid det laget hade Poole redan bestämt sig för att åka till Australien för att börja beta av de 300 restaurangerna där.

Får chansen

Men som tur var för Poole fick cheferna på Nando´s höra talas om hans dedikerade ätande – och bestämde sig för att belöna 26-åringen.

 – För ett par år sedan hade vi en tävling där den som kunde bevisa att den hade ätit på alla Nando´s runt om i världen skulle få gratis mat för resten av livet. Men eftersom att vi nu har så många restauranger bestämde vi oss för att lägga ner utmaningen, säger en talesperson för kedjan till Daily Mail och fortsätter:

– Men om Cristopher Poole lyckas äta på alla våra restauranger så kommer vi att leva upp till vårt ursprungliga löfte och ge honom gratis mat i resten av hans liv.

/
Mat
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!