Tager du detta pizzafejs?
1 av 2
Tager du detta pizzafejs? - Foto: © SWNS Group / Phil TragenSWNS.com
Paret gillar verkligen pizza.
2 av 2
Paret gillar verkligen pizza. - Foto: © SWNS Group / Phil TragenSWNS.com

Är det här världens degigaste par?

Kärlek går via magen sägs det. Kanske stämmer det extra bra för paret som beställde sina porträtt i pizza till bröllopsfesten.


Favoriten

I Sverige är det en speciell pizza som är allra mest populär, detta märks inte minst på nyårsdagen. 

Kan du gissa vilken det är?

Svaret finner du här

ENGLAND. Först beställde de pizza som mat till bröllopet. Sedan beställde de porträtt av varandra på pizzorna. 

Natasha Morris och hennes brudgum Kieran, från Bury Manchester, hade beställt så många pizzor från pizzakedjan Dominos under deras förhållande att de valde att beställa pizza även på sin bröllopsdag. Den här gången med en liten extra topping.

På två av pizzorna var nämligen deras porträtt målade på basen. Det tog lokala artisten Nathan Wyburn, som varit med på Britain's Got Talent (motsvarande svenska Talang), tre timmar att göra klart de ätbara konstverken innan de levererades med pizzabud till bröllopsfesten. 

– Vi var överväldigade av att se våra ansikten på pizzorna och gästerna bara älskade dem, sa Kieran Morris enligt Manchester Evening News

I videon nedan målar Nathan Wyburn med tungan:


/
deg
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Risk för nya ras i danska Børsen

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.