Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Underlivsvaxning kan vara farligt

- 31/03/2009, 21:43 -

Den brasilianska vaxningen gör underverk i sängkammaren. Men är det verkligen en säker metod?

USA. Den brasilianska vaxningen har hyllats av kvinnor världen över. Den tar snabbt och smidigt bort behåringen vid genitalierna och sägs göra underverk i sängkammaren. Men kan det vara farligt?

Metoden hamnade i blåsväder efter att två kvinnor tvingats uppsöka sjukhus efter att ha vaxat sig i de nedre regionerna. Man funderade till och med på att förbjuda utövandet av metoden i New Jersey, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Skönhetssalonger i området var i upprorstillstånd och protesterade starkt emot förslaget. Nu ska i stället procedurerna kring vaxningsmetoden granskas.

Men skådespelerskan Eva Longoria är trogen den brasilianska vaxningen, trots riskerna för svullna genitalier. Själv menar hon att den förändrat hennes sexliv.

– Alla kvinnor borde testa det minst en gång. Och sexet de kommer att ha efteråt kommer få dem att vilja göra om det, säger hon, enligt Daily Mail.

Vad tror du? Farligt eller bara fräscht?

Skrivet av: