Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Telefoner med Flappy Bird installerat auktioneras ut på nätet

Skulle du betala 650 000 kronor för Flappy Bird?
1 av 2

Skulle du betala 650 000 kronor för Flappy Bird?

Faksimil: ebay

Flappy Bird
2 av 2

Flappy Bird

faksimil: youtube

Nyheter | 10/02/2014 11:27

Telefoner med spelet Flappy Bird säljs nu på nätet. Och vissa verkar hoppas på rejäla pengar.

Succéspelet Flappy Bird finns inte längre kvar i App Store vilket har gjort att många som har telefoner med spelet installerat nu hoppas kunna sälja sina telefoner till väldigt höga priser. 

En användare på Ebay lade upp en auktion som just nu är uppe i nästan 100 000 dollar, motsvarande cirka 650 000 kronor. Det är dock oklart om buden är korrekta eller inte, men skulle de vara det kan man väl säga att säljaren gjorde en helt okej vinst på telefonen.

Har hög kult-potential

Spelet, som gjorde spelare irriterade världen över då det verkade vara helt omöjligt att nå höga poäng, gjorde succé i App Store och toppade nedladdningslistorna i en månad. 

Som Nyheter24 tidigare skrivit togs spelet bort från App Store på order av utvecklaren Nguyen Ha Dong. Anledningen var att han helt enkelt inte orkade med det längre.

Flappy Bird förväntas ha hög kult-potential så om du är en av de lyckliga som har spelet installerat är det definitivt något att ha kvar på telefonen.

LÄS MER: Flappy Bird-telefoner säljs på Blocket: "Jag har fått ett bud på 25 000 kronor"

De flesta som testar spelet dör redan i början men här är en som kom lite längre.


TYCK TILL
Hot or Not?
Kommer du försöka sälja din Flappy Bird-telefon?