Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Molly fastnade med håret i elvispen

Molly fastande med håret i elvispen.

Molly fastande med håret i elvispen.

Privat

Nyheter | 19/03/2014 07:17

Ibland är det jobbigt med långt hår. Till exempel om man råkar fastna med det i elvispen.

Hej Elvira Eriksson!

I veckan la du upp en bild på din dotter Molly som fastnat med håret i en elvisp, hur gick det till?

– Molly skulle baka en överraskning och jag var strängt förbjuden att beträda köket. Men av hennes berättelse har jag förstått att hon, medan hon vispade, böjde sig över bunken för att undersöka hur smeten såg ut, och vips hade vispen vispat upp en stor hårtest. Tack och lov utlöstes någon form av säkerhetsfunktion och vispen lossnade från själva elvispen, så hon fick inte ont.

Hur tröstar man sitt barn när håret fastnat i vispen?

– I ärlighetens namn brast jag ut i skratt när hon kom in till mig. För Mollys del så tror jag inte att hon var så ledsen över håret, utan mer besviken på sig själv; "Hur kunde jag vara så dum?". Jag försökte ju förstås släta över det genom att säga att det kan hända den bäste, men jag tror inte hon köpte mina överslätanden. Efter bara någon kvart så kunde vi dock båda skratta gott åt det.

Hur löste ni det?

– Det var bara att klippa av. Så nu går hon runt med någon sned hårmodell/hipsterfrilla tills vi kommer iväg till någon som kan klippa till det.