Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mariahs ärliga annons på Blocket: "Kan inte parkera båtfan"

- 17/03/2014, 12:54 -
Båten. Komplett med "sånadär plastkorvar och annat krafs".
1 av 3

Båten. Komplett med "sånadär plastkorvar och annat krafs".

Montage

Här är båten som är till salu för 150 000 kronor.
2 av 3

Här är båten som är till salu för 150 000 kronor.

Önskade sig en stege men "det var tydligen inte coolt", sa exmannen.
3 av 3

Önskade sig en stege men "det var tydligen inte coolt", sa exmannen.

Blocket.

Kapellet var fult och ex-mannen dum. Nu säljer Mariah båten på Blocket.
"Kvinnlig logik = kapellhelvetets fel allting", skriver hon.

VALLENTUNA. Det närmar sig båtsäsong och för den som är sugen på skärgårdslivet finns det i skrivande stund över 8 000 alternativ till köp av båt på Blocket. 

Den sökande kan bläddra bland annonser fyllda med tröttande specifikationer om motorer samt moderna gps hit och rostfria ankarspel dit. 

"Jag var skitsur"

Men en står ut från övriga. Det är Mariah Hohenthal från Vallentuna som insett att hon helt enkelt inte har någon nytta av den båt hon äger och därför är brutalt ärlig i sin annons:

"Jag kan inte parkera båtfan och kan ingenting alls om någonting som man bör kunna om man ska köra en sån här", konstaterar hon. 

"Tyvärr får jag medge att kapellet är slängt jag var skitsur, kapellet var fult och ex-mannen dum. Kvinnlig logik = kapellhelvetets fel allting. Det hjälpte för stunden att hoppa på det och slänga det hårt i en kontainer."

– Jag har fått över hundra mejl i helgen, berättar Mariah Hohenthal för Nyheter24. 

– Män vill lära mig att parkera båtfan och en kvinna vill coacha mig genom min skilsmässa, vilket verkligen inte behövs. 

Vad säger din ex-man om annonsen?

– Han är inte jättenöjd. Hans chef har printat ut annonsen och satt upp den på jobbet, haha, säger Mariah och berättar att det faktiskt var helt underbart när de köpte båten och gled runt i skärgården. 

Men det fanns en negativ aspekt med att vara båtägare.

– Det värsta med den här båten är att min man fick mig att bära båtskor. Foppa-tofflor är inte jag, konstaterar Mariah Hohenthal. 

Man kan alltid försöka: