Konst eller konstigt? – Kvinna "värper" ägg

Helt naken på ett torg står konstnären Milo Moire och krystar ut ägg på en vit målarduk.


Naken kvinna runt halsen

Pälsar sticker i folks ögon. Det är inte helt otänkbart att "troféscarfen" också kommer göra det. Nakna kvinnor runt halsen är det "nya" modet.

SCHWEIZ. I december skrev Nyheter24 om konstnären Casey Jenkins som stickar med hjälp av sin vagina. Ett konstprojekt som fick många att höja på ögonbrynen.

En annan som har fått folk att höja på ögonbrynen är den schweiziska konstnären, Milo Moire, som krystar ut ägg som konst.

Naken bland folk

Projektet "The PlopEgg Painting" har uppmärksammats världen över men detta är inte första gången Moire gör något uppseendeväckande.

Förra året gick hon runt helt naken på tunnelbanan och överraskade folk.

Denna gång är är hon också helt naken, och bland folk, och krystar ut ägg på en vit målarduk som sedan blir en tavla, skriver Huffington Post.

Konst eller bara konstigt?

Titta på klippet här:

/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Kristinehamn: Polisen rapporterar om arbetsplatsolycka

Flera döda i fabriksbrand i Taiwan

Minst fem människor har omkommit och över 100 har förts till sjukhus efter en brand följd av explosioner vid en golfbollsfabrik i södra Taiwan. Tre av dem som har bekräftats döda var enligt myndigheterna brandmän. Sökarbetet fortsätter efter flera personer som saknas.

Raset på E6: "Det som rör sig är leran"

Lera i jorden gör att skred förr eller senare inträffar, enligt experten Johan Kleman. Det här kommer inte som en blixt från klar himmel, säger han om raset på E6 i Stenungsund.

Ingen gripen efter dubbelmordet i Sandviken

Fortfarande har ingen gripits efter krogskjutningen i centrala Sandviken på torsdagskvällen, där en man i 20-årsåldern och en man i 70-årsåldern miste livet. Ytterligare två personer, en kvinna i 20-årsåldern och en man i 45-årsåldern, skadades i skottlossningen.

Gängledare hann fly innan fängelse stormades

2 timmar sedan
Venezuela uppgav i veckan att man tagit "full kontroll" över fängelset Tocorón som under lång tid styrts av det ökända kriminella gänget Tren de Aragua.

EU-topp: Obalanserad handel med Kina

2 timmar sedan
EU:s handelskommissionär Valdis Dombrovskis anser att unionens handelsrelation till Kina är "väldigt obalanserad".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.